Meškanie menštruácie a možné neželané tehotenstvo

ttanicka12
9. apr 2021

Zdravím potrebovala by som menšiu radu. Nikdy predtým som nemala problémy s príchodom menštruácie,vždy mi dorazila každý mesiac. Moja posledná menštruácia bola koncom februára. Je začiatok apríla a mne nedorazil menzes za marec. S priateľom používame vždy ochranu a snažíme sa byť opatrný.. No aj napriek tomu mám obavy, že nám niečo uniklo a môže z toho byť neželané tehotenstvo. Nikdy predtým mi menzes takto dlho nemeškal. Pre istotu som si robila test koncom marca a začiatkom apríla kedy mi menzes mal dávno doraziť. Môj hlien je hustý a bielej farby. Nevyznám sa veľmi do týchto vecí, myslíte si, že moje meškanie mohlo spôsobiť aj niečo iné ako tehotenstvo? Mala by som ešte počkať alebo zájsť ku doktorke?

simonkasim
9. apr 2021

@ttanicka12 a aký deň cyklu si? Ono meškať menzes môže z veľa vecí. Pokiaľ test máš negatívny navštív gynekológa určite co najskôr. Môže to byť od zápalu cez mykozu až po tehotenstvo alebo hormonálne problémy 🙂

lara45
9. apr 2021

Menzes meška z rôznych dôvodov.Ja som s tým problémy nikdy nemala ale ten hlien o ktorom píšes tak to veľmi dobre poznám.Môže ho vyvokať zápal alebo si len prechladená.Nemusíš sa ničoho báť určite navštiv gynekológa aby si vedela na čom si.Možno to suvisi s vekom alebo to ako pracuje ogranizmus.Moja sestra ma bežne problemy s menzesom bola aj u gynekològa ma 20 rokov a vraj to nič nie je že sa to stava lebo každé telo je ine.

martinka13
9. apr 2021

Áno, mohlo. Bežne mam rozhádzany cyklus. Ak máš test negatívny, tehotná nie si. Ja by som počkala do ďalšieho cyklu. Ak nedorazi, chod k lekárovi

sweet20
10. apr 2021

mne zriedkavo zo stresu vynecha aj cely mesiac, na dalsi mesiac uz prislo

cibulka444
10. apr 2021

@ttanicka12 ahoj ja som minuly rok dvakrát mala meškanie cca 70 dni 🙈ale vždy to voľ cyklus po tom čo som brala antibiotiká moje telo ich nevie zniesť...čiže keď test ukazuje že si negatívna isto nie si po takom čase by ti to ukázalo

hanka555
10. apr 2021

Ahoj, ja som tiez mala vzdy cyklus ako hodinky a minuly mesiac meskalo 2tyzdne, musela som ist na vyvolavacku potom..nie vzdy to je tehotenstvo..niekedy staci ked nie je spravna hladina hormonov...urcite navstiv cim skor gynekologa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre