Ahojte,
Som uplne zmatena, potrebovala by som pocut niekoho nazor. Uz osem dni mi meska menstruacia, snazime sa s manzelom o babo a dnes rano po sexe son isla na wc a velmi zvlastne som krvacala, akoby taky krvavy hlien a potom son trochu doobeda spinila a teraz uz nic. Vcera som si robila test a mala som len jednu palicku. Tak neviem ci mozem byt tehotna alebo ci som nahodou nemohla aj potratit.
@habibibella moja kamoska to tak mala a ma zdrave dieta.pockaj par dni a hod k dr a ete test.drzim palce 🙂
No moja, ja som mala to iste, po sexe som krvacala stalo sa mi to dvakrat .Teraz uz nic,ale este stale neviem nacom som ,mozno je to tehotenstvo ,drzim palce daj vediet
@dianka16 ak zistim co to je dam vediet. Aj si si robila test?
@habibibella ano test som si robila no bol cely ruzovy az po niekolkych minutach vyschol a ukazala kontrolna ciarka ,nerozumiem tomu
@dianka16 mne tiez nevysiel prvy test , skus este jeden. Aj ti meska menstruacia?
@habibibella ano posledna bola 25.11,
@habibibella tak co testla si?
@dianka16 nie, dnes som isla na wc a zase zo mna isla krv a potom son chvilu spinila a teraz zas nic. Ty mas nieco nove?
@habibibella tiez cakam ci nahodou nepride mrcha,testla si?
@dianka16 netestla, nemam odvahu a asi mi prisla mrcha, sice divna, ale prisla. Ty si testla?
@habibibella cosi ja uz vobec nemam odvahu asi na to chvilu zabudnem,a uvidim ci mi dojde mrcha
Aj ja mám taky problém mešká mi týždeň MS, testy negatívne, a velmi som po styku krvacala, no všimla som si že mám hrozne tvrdý a vystúpeny krcok, nemohlo to byt preto, že sa poranil? Dakujem
@dianka16 no ahojte baby , ja mám to isté posledná mrcha 19.11. a potom az na silvestra ráno po sexe špinenie, cez deň nič a večer zasa špinenie, test negativny, tiež som z toho na nervy, mala som silnejšie bolesti ked som sa namáhala ale po 6 dnoch to prešlo celé aj špinenie aj bolesti, tehu príznaky týžden po meškaní, potom vymyzli, mala som chut na kysele, bola taka nervozna a uplakana,prsia boli plnšie, pobolieva ma podbruško ako keby to mám dostať no dr sa ma ani nedotkla 😠 tak neviem či to bol nejaky novoročný žart a bola to mrcha alebo mi test nič neukazuje ani na 7tt. snažilkujeme 9 mesiacov takže mi to už asi leze na mozog a začína sa to podpisovať na psychike 😀
ja to mam podobne.. sedem dni meskal a po po styku chvilu kravacanie a zase nic.. test negativny 😝 iba spinenie . boleti ziadne iba prsia bolia trochu ..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No ja som mala presne to iste a mala som potratene babetko ☹