Meškanie menštruácie a hnedastý výtok

ivonkaaa
9. júl 2013

Dobrý deň. Mám 18 rokov a problém, ktorý ma pomaly ale isto privádza do šialenstva. Menštruáciu som mala dostať 4.7 aj ma pobolieva podbruško a mám taký hnedastý výtok, no stále nič. Podľa mojich „príznakov“ by som mohla byť tehotná, čo však nie je reálne pretože som sex nemala. Moja doktorka je momentálne na dovolenke a ja prichádzam o nervy. Dakujem za akúkoľvek radu

zuzi0911
10. júl 2013

@ivonkaaa ak ti bude meskat 2 tyzdne tak treba ist na vysetrenie a vyvolavacku...este sa moze rozbehnut no ak si mala styk aspon minuly mesiac urob si test....

sashabb
10. júl 2013

@ivonkaaa sama si si odpovedala, čiže žiadne stresy. V letných mesiacoch to vela ženám hapruje 😉

linda20111
10. júl 2013

@ivonkaaa to je uplne normalne... nemas sa coho bat, mozno sa ti este menstruacia dostavi s tym ze meska par dni, alebo mozno ten hnedasty vytok uz bola menstruacia len taka nepodarena. klud, uzivaj si leto, prazdniny, kym ta nic nepali, nestipe, nesexovala si tak nieje co riesit 🙂

martinka0031
10. júl 2013

@ivonkaaa ak si nemala sex,obavy z tehotenstva zbytočne,a tvoju gynekologičku nikdo nezastupuje???skus sa opytat či by ta nevysetrila.

ivonkaaa
autor
10. júl 2013

@zuzi0911 bodaj by sa rozbehla už teraz lebo tie moje chute to je dačo strašné a bolia ma prsia a vkuse po každom kričím, no proste hrôza! Normálne začínam polemizovať že čo ak predsalen kurnik budem tehotná (čo je prakticky nemožné keďže som sex ešte nemala vôbec.) no stres ma núti myslieť na každú debilinu. Brat mi dneska dokonca povedal keď som naňho dokričala, že si mám ísť kúpiť ten tehotenský test ak ma to ukľudní lebo že nie je ochotný so mnou bývať v jednom byte ak ihneď nezmením správanie 😀 😀 😀 😀
@sashabb no možno, lenže ja som mala vždy viac menej pravidelnú menštruáciu (mám ju od 12 r.) a vždy mi meškala max deň alebo prišla o deň dva skôr. A teraz toto :( všetci sa ma snažia presvedčiť že k tomu asi prispelo aj to že boli skúšky a dokonca som mala aj súd a problémy doma atď ale mne sa to aj tak nezdá ☹
@linda2011 nie je to normálne ☹ teda asi by nemalo, predsa ten cyklus už nemám rok ani dva a keď doteraz bol v pohode tak zrejme by sa nemal len tak zmeniť ☹
@martinka0031 nemala, no aj tak sa bojím. Vkuse si zo mňa niekto robí srandu doma (zväčša súrodenci) či budeme kočíkovať a to mi teda na nálade nepridáva (akoby som nervov nemala aj bez toho dosť ☹ ) zastupuje, určite zastupuje len ja sa tak trochu bojím aj tej mojej ... ono je to taká strašne milá postaršia pani, ale keďže som tam bola prvý a poslednýkrát keď som mala asi 15 a odvtedy som sa na to nejak vybodla tak rátam s tým že ma zvozí pod čiernu zem (aj keď niekde som čítala že preventívky nie sú povinné, tak dúfam, že to fakt tak je ☹ ) a okrem toho bojím sa že keď sa k tej doktorke objednám tak ako na potvoru tie dni vtedy dostanem a potom čo no! 😀

ináč veľmi pekne ďakujem za odpovede. Je zo mňa také uslzené klbko nervov ☹ neviete niekto, či treba ku gynekologičke výmenný lístok?

sashabb
10. júl 2013

@ivonkaaa ukludním ťa, mám známu, ktorej po 35-ke takto zahaproval cyklus - 2mesiace ho nemala a Dr. jej potom povedal, že to takto v lete máva dosť žien

a vymenny lístok netreba 🙂

martinka0031
10. júl 2013

@ivonkaaa vymenny listok netreba,mozno naozaj je to len "z leta,, ako piše
@sashabb ,ale urcit to nepodcenuj a neodkldaj prehliadku.lekarka je povinna vysetrit, a zistit príčiny.držim palce nech ti vsetko dobre dopadne a daj potom vediet co a ako 🙂 😉

zuzankamirkova
11. júl 2013

ahojte chcem sa vas opytat na vas nazor...posledna menstruacia 7 juna, dalsiu .menstruaciu som mala dostat 4 jula ale nedosla,tyzden pred tym ako som mala dostat cize nejaky tyzden po ovulke som mala nejake krvacanie ci spinenie bolest brucha bolo to podobne menstruacii....netrvalo to tak dlho ako normalna menstruacia...pred tym ako som mala toto krvacanie som mala test negativny po tom ako to skoncilo mi vysli uz 4 testy pozitivne,aj pocas dna aj rano....na zaciatku druha ciarka slabsia a teraz uplne silna....a jediny problem ktory mam je dost silna bolest bradaviek a prs🙂 😀 bola som u doktorky v utorok a nic nevidela,mam prist znova v piatok.tabletky som vysadla v maji.Zmiatlo ma to krvacanie tyzden p ovulaci.

Dakujem za odpoved

ivonkaaa
autor
12. júl 2013

@martinka0031 @sashabb babyyyyy dneska som to konečne dostala 🙂 včera som volala s doktorkou čo zastupuje, tak ma objednala na pondelok no a večer som sa okúpala a ľahla s tým že "fajn tak zrejme to bude zápal. Nevadí, nejak bude" no a čuduj sa svete na dnes ráno sa uráčili konečne 😝 Ďakujem za podporu 😉

tiffanymatova
7. okt 2024

Čaute Baby minulý mesiac som mala pohlavný styk zos priateľom počas ovulácie no meškám už 3 deň pred menštruáciou som mala taký hnedý výtok s ružovým no teraz sa mam taký hnedý výtok zasa no nwm či som tehotná alebo nie lebo to tak asi vyzerá

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre