Dobrý deň , dnes mi mešká menzes 9ty deň. Bolestí občas pociťujem cez deň hlavne v podbrušku a v krížovej oblasti. Už nie raz som si myslela , že už mi prišiel lebo som sa dole cítila mokrá ale stále nič , iba výtok . V podbrušku citim slabšie pichanie aj to občas ale možno si to len namýšľam z toho všetkého . Každopádne už asi 3 týždne som si všimla , že moje bradavky sú sfarbené do tmavofialova, iba bradavky , dvorce sú normálnej farby na nich sa nič nezmenilo . Stále pred menzesom citim že mám naliaté a dosť citlivé prsia , prvýkrát sa mi teraz stalo že to tak vôbec nemám. S partnerom sa nesnažíme ale je pravda že sa ani nechraníme. Máte niektorá s týmto skúsenosti ? Áno ja viem , že si mám urobiť test, ak ráno nedostanem menzes tak si ho urobím ale pre istotu sa pýtam . Ďakujem 🙂
@katulik120785 no ja aj teraz citim tlak v podbrušku akokeby som mala menzes ale nič .. už som vlastne mala mať po menzese. Stále len výtok tak uvidíme ráno či dostanem alebo nie. 🙂
mne dr.povedal,ze to moze boliet ,ked sa vajicko uhniezduje v maternici
@jarmila2010 ako áno to viem mňa len skôr mätú tie stmavnuté bradavky a to že stále pred menzesom mám naliaté a citlivé prsia a teraz vôbec nič.
Tak ked chceš typovačku .. rano budes mat pozitivny test. 😊potom daj vediet
ja si tiez myslim ze to bude pozitivny test tak daj potom vediet ako to dopadlo
Mám si kúpiť ešte jeden a spraviť si ho podľa vás či ?
@kristinaem podla by to uz ukazalo ... ale skusit mozes ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kristinaem ja som to tiez tak mala ze som cakala menzes lebo ma kazdy den bolelo v podbrusku ako vzdy ked som ho mala dostat a ked po tyzdni neprisiel tak som spravila test a boli tam dve ciarky 😉