Ahojte, dnes je to 8 deň čo mi mešká menštruácia..A to ju mam celkom presnú skoro na hodinu každý mesiac. S priateľom sa o bábätko vôbec zatiaľ nesnažíme.. Ide o to ze po poslednej menštruácii sme spolu nespali (veľa práce, stavba domu atď) no pred poslednou menštruáciou sme mali sex aj počas mojej ovulácie.. No bolesti mam už tých 8 dní ako keby som to mala každú chvíľu dostať a stále nič.. Len nejake slabé žĺtkaste špinenie.. Príznaky nemám žiadne len tie bolesti ako keby som mala dostať ms a včera som sa zobudila na to že ma bolia neskutočne kríže pri každom nádychu. A ano test som si pre istotu kúpila ale zatiaľ som sa ho neodvážila urobiť 😁😁vlastne teraz už ani sama neviem aký výsledok by som chcela vidieť.
Tak šup cikat na test. Je to rychlejsie ako cely tento roman co si tu napisala. A gratulujem.😜
@gabulka30 treba test urobiť, a hneď nam dať vedieť 🤗😍
sprav si test 🙂
Dobrý deň dievčence. Mám otázku som 4mesiace od pôrodu (kojila som necelý mesiac) prvá menštruacia prišla 6.3-14-3 durha prišla (16.4-19.4)/tu bol aj prvý nechránený sex/(meškala10dni) ale mala som menšie problémy ako bolesti v podbrušku mala som aj vodový aj hustý výtok . No ale teraz mám tiež problémy silne vypichli mám v pošve pár dni potom to zas prejde , časté močenie . Menstruacia mala prísť 1.5 no ešte neprišla . ( test negatívny ) 2krat nechránený pohlavný styk .nevedeli by ste mi poradiť o čo ide ? Ide o nejaký zdravotný problém ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@gabulka30 môžeš mať menštruáciu aj keď si už tehotná. Pokiaľ to tak ale je tak v tvojom prípade by test mal na 100% hneď ukázať či si alebo nie si keďže by si podľa toho čo hovoríš bola tehotná už dlhšiu dobu. Pre svoj pokoj si ho zajtra urob. Možno tehotná nie si a menštruácia ti mešká práve kvôli tomu že stresuješ. Nebola si chorá, nebrala si lieky alebo si nemala nejaký väčší stres tento mesiac? Aj to môže ovplyvniť nástup ms