Meškanie menštruácie 8 dní

gabulka30
2. máj 2021

Ahojte, dnes je to 8 deň čo mi mešká menštruácia..A to ju mam celkom presnú skoro na hodinu každý mesiac. S priateľom sa o bábätko vôbec zatiaľ nesnažíme.. Ide o to ze po poslednej menštruácii sme spolu nespali (veľa práce, stavba domu atď) no pred poslednou menštruáciou sme mali sex aj počas mojej ovulácie.. No bolesti mam už tých 8 dní ako keby som to mala každú chvíľu dostať a stále nič.. Len nejake slabé žĺtkaste špinenie.. Príznaky nemám žiadne len tie bolesti ako keby som mala dostať ms a včera som sa zobudila na to že ma bolia neskutočne kríže pri každom nádychu. A ano test som si pre istotu kúpila ale zatiaľ som sa ho neodvážila urobiť 😁😁vlastne teraz už ani sama neviem aký výsledok by som chcela vidieť.

kkovacovak
2. máj 2021

@gabulka30 môžeš mať menštruáciu aj keď si už tehotná. Pokiaľ to tak ale je tak v tvojom prípade by test mal na 100% hneď ukázať či si alebo nie si keďže by si podľa toho čo hovoríš bola tehotná už dlhšiu dobu. Pre svoj pokoj si ho zajtra urob. Možno tehotná nie si a menštruácia ti mešká práve kvôli tomu že stresuješ. Nebola si chorá, nebrala si lieky alebo si nemala nejaký väčší stres tento mesiac? Aj to môže ovplyvniť nástup ms

miadi
3. máj 2021

Tak šup cikat na test. Je to rychlejsie ako cely tento roman co si tu napisala. A gratulujem.😜

natalia1997
3. máj 2021

@gabulka30 treba test urobiť, a hneď nam dať vedieť 🤗😍

macko1007
3. máj 2021

sprav si test 🙂

dana1231
6. máj 2021

Dobrý deň dievčence. Mám otázku som 4mesiace od pôrodu (kojila som necelý mesiac) prvá menštruacia prišla 6.3-14-3 durha prišla (16.4-19.4)/tu bol aj prvý nechránený sex/(meškala10dni) ale mala som menšie problémy ako bolesti v podbrušku mala som aj vodový aj hustý výtok . No ale teraz mám tiež problémy silne vypichli mám v pošve pár dni potom to zas prejde , časté močenie . Menstruacia mala prísť 1.5 no ešte neprišla . ( test negatívny ) 2krat nechránený pohlavný styk .nevedeli by ste mi poradiť o čo ide ? Ide o nejaký zdravotný problém ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre