Ahojte, chcela by som sa opýtať, menštruácia mi mešká 48 dní 1. dve menštruácie prišli načas ako mali ale tretia akosi nechodí môže to byť spôsobené dojčením? Ďakujem za odpovede.
@evka_21 haha dobrý point, toto presne sa stalo nám 😃
@petronellla87 neveríím, že vas dojčenie neochránilo 😂 (vtip) 😂 väčšinou su tu príspevky ako ženy testujú hneď po sexe resp. Nevedia, ze to sa nestane za sekundu🤦🏼♀️ a potom tieto extrémy že MS mešká už takmer dva cykly a opýta sa že prečo asi? 😂 No veď ako prvé robim test a keď ten je negatívny tak potom hľadám iné dôvody (kojenie, stres, hormóny na horskej dráhe, zdravotné problémy)
Ale ako nič v zlom nemyslím len niekedy mi to už hlava neberie 🫣
@evka_21 🤣🤣🤣 tak v našom prípade to bolo úmyselné ale chápem 🙂 už len to že dve prišli načas a tretia nič by mi bolo podozrivé 🤔
@evka_21 práveže testy sú negatívne to som robila ako prvé
@miriambujnak tak potom to môže byť hormónmi ale pre pokoj duši treba isť k doktorovi, predsa len to vie zhodnotiť lepšie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miriambujnak a tehotenský test čo povedal?? 🫣 Lebo ak si už mala MS a teraz chýba a začali ste si sexuálne opäť užívať je tam taká možnosť, že Vas o pár mesiacov bude viac 🙈