Meškanie menštruácie 10 dní a možné otehotnenie

15. máj 2021

Ahojte. Nevyznám sa v tom a preto si pýtam radu. Menštruácia mi mešká 10 dní, tehotná nie som. Problém bude v hormonálnej nerovnováhe (problém so štítnou žľazou) ale doktor povedal, že ešte to nemá zmysel riešiť, možno sa spustí samo a keď nie, tak o týždeň dá vyvolávačku.
Má zmysel sa snažiť/ chrániť sa ( podľa toho čo chceme) ? Dá sa otehotnieť keď mešká menštruácia? Lebo v podstate kým sa nespustí menštruácia, nevie prebehnúť ani ovulácia a bez toho sa otehotnieť nedá, mýlim sa?

kkovacovak
15. máj 2021

No takto...každým sexom sa dá otehotnieť. Či je na začiatku cyklu alebo na konci. Nemôžete vedieť či ste ovulaciu už mali alebo nie pokiaľ to poctivo nesledujete. Vždy sa môže stať že sa cyklus nejako pokazí a vajíčko vyhodí o dosť neskôr. Takže na 100% to nie je nikdy.

any_soj
15. máj 2021

Ak nevieš, kedy bola ovulácia, tak kľudne môže ešte len prísť, byť posunutá... Neter sa tak narodila - ovulácia bola zrazu na 28.den cyklu - čiže ak by nedošlo k počatiu v tom cykle, bol by býval dlhší, než švagriná máva.

meredithh
15. máj 2021

Kludne mozes otehotniet este, ovulacia moze byt posunuta dopredu, dozadu. Ja som otehotnela v cykle kde som mala ovulaciu na cca 30ty deň.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre