Meškanie menštruácie 10 dní

ninkakarolinka
17. jún 2024

Dobrý deň, ahojte žienky. S manželom sa snažíme o bábätko zatiaľ od začiatku tohto roka, no zatiaľ neúspešne. Menštruácia mi chodí pravidelne, vždy 8-9 deň v mesiaci, čo znamená cca 30 dňový cyklus. Avšak tento mesiac zatiaľ neprišla. Meškám momentálne 10 deň a od včera mam sem tam slabulinke špinenie. Zatiaľ žiadne krvácanie ani nič podobne. Žiadne kŕče zatiaľ ani bolesť v podbrušku. Robila som niekoľko testov ale žiadny pozitívny. Gynekológa mam za dva dni. Je možné, že je to tehotenstvo? Ďakujem za všetky seriózne odpovede. Prajem pekný deň

evcagabi
17. jún 2024

@ninkakarolinka pochybujem, ked je test negativny

nikoleta999
17. jún 2024

Tiež si myslím, že nie, možno skôr cysta ...

petamich
17. jún 2024

podla mna nie, menstruacia meska z roznych dovod nielen tehotenstvo, ak mas testy negativne dovodom meskania bude nieco ine, po 10 dnocj by uz test musel byt pozitivny

lucia851
17. jún 2024

@ninkakarolinka mne mešká už 11 dní a každý deň mám bolesti keď mi nepríde do týždňa mám prísť na vyvolávacku

ninkakarolinka
autor
17. jún 2024

@lucia851 pevne sme dufali, že by to mohlo byť to vytúžené tehotenstvo v našom prípade. Asi pomôže len čakanie. Ak nepride do dvoch dni tak snad už gynekolog bude vedieť na prehliadke, čo je za tým.

ninkakarolinka
autor
17. jún 2024

@petamich vyšetrí ma gynekolog aj keď náhodou dostanem do prehliadky menštruáciu? Ak doteraz meškala? Zatiaľ s tým nemám skúsenosti, zatiaľ vždy prišla na čas. A vždy som bola až po menštruácii u gynekológa.

nina0412
19. aug 2024

@ninkakarolinka ahoj prosím ta ako to dopadlo mne mešká 8 dni a testy negatívne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre