Dobrý deň, ahojte žienky. S manželom sa snažíme o bábätko zatiaľ od začiatku tohto roka, no zatiaľ neúspešne. Menštruácia mi chodí pravidelne, vždy 8-9 deň v mesiaci, čo znamená cca 30 dňový cyklus. Avšak tento mesiac zatiaľ neprišla. Meškám momentálne 10 deň a od včera mam sem tam slabulinke špinenie. Zatiaľ žiadne krvácanie ani nič podobne. Žiadne kŕče zatiaľ ani bolesť v podbrušku. Robila som niekoľko testov ale žiadny pozitívny. Gynekológa mam za dva dni. Je možné, že je to tehotenstvo? Ďakujem za všetky seriózne odpovede. Prajem pekný deň
Tiež si myslím, že nie, možno skôr cysta ...
podla mna nie, menstruacia meska z roznych dovod nielen tehotenstvo, ak mas testy negativne dovodom meskania bude nieco ine, po 10 dnocj by uz test musel byt pozitivny
@ninkakarolinka mne mešká už 11 dní a každý deň mám bolesti keď mi nepríde do týždňa mám prísť na vyvolávacku
@lucia851 pevne sme dufali, že by to mohlo byť to vytúžené tehotenstvo v našom prípade. Asi pomôže len čakanie. Ak nepride do dvoch dni tak snad už gynekolog bude vedieť na prehliadke, čo je za tým.
@petamich vyšetrí ma gynekolog aj keď náhodou dostanem do prehliadky menštruáciu? Ak doteraz meškala? Zatiaľ s tým nemám skúsenosti, zatiaľ vždy prišla na čas. A vždy som bola až po menštruácii u gynekológa.
@ninkakarolinka ahoj prosím ta ako to dopadlo mne mešká 8 dni a testy negatívne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ninkakarolinka pochybujem, ked je test negativny