Meškanie cyklu, bolesti hlavy a žiadne príznaky pred menzesom

kristinaem
18. jún 2020

Dobrý deň prajem, chcela by som sa opýtať. Každý mesiac mám klasické bolesti pred menzesom väčšinou už týždeň -týždeň a pol pred. Tento mesiac nemám absolútne žiadne príznaky ani prsia ma nebolia ani brucho či kríže max. som začala pociťovať striedavé pichanie v podbrušku. Niekedy sa to strieda po oboch stranách a niekedy to citim len na ľavej strane. Trpím migrénami čo je u mňa normálne ale za posledné 3 dni som tie bolesti mala 3krát z toho raz som aj zvracala poprípade príde na mňa občas chvíľa že mám pocit že sa každú chvíľu pozvraciam. Menzes mi mešká momentálne 4 deň test som si ešte nerobila popravde ani neviem či mám ešte počkať alebo si ho už urobiť. Mali ste to už niektorá takto ? Pretože naozaj nerozumiem tomu ako to že nemám žiadne príznaky odrazu keď ich mám každý mesiac..Ďakujem za odpovede a prajem Vám pekný deň. 😊🙏🏻

s_a
18. jún 2020

no často bývajú práveže prvé príznaky podobné ako pms, ale každá to má inak, test určite skúste spraviť, 4 dni sú dosť.. prípadne zajtra ráno, to už bude 5. deň, to by už malo ukázať jasne 🙂

kristinaem
autor
18. jún 2020

@s_a rozmýšľam nad tým, že si ho pôjdem dnes kúpiť a zajtra ráno si ho spravím keď tak len akurát nerozumiem tomu ako nemám žiadne príznaky pred menzesom to sa mi asi ešte nikdy nestalo 🤷‍♀️

zdencaaaa
18. jún 2020

@kristinaem ak ms meska 4 den mozes test ocikat aj poobede

kristinaem
autor
18. jún 2020

@zdencaaaa ďakujem 🙂

nikca_123
18. jún 2020

@kristinaem Daj vediet ako dopadol test 🙂 Som zvedava.

kristinaem
autor
18. jún 2020

@nikca_123 určite dám vedieť 🙂

kristinaem
autor
18. jún 2020

@nikca_123 akurát som si urobila test ale vyšiel negatívny

nikca_123
18. jún 2020

@kristinaem Zvykne ti mrcha meskat? Ak ti nepride, skus si o 2 dni spravit dalsi test uz z ranneho mocu 🙂

s_a
18. jún 2020

Ja by som. Skúsila ešte ranný 🙂

kristinaem
autor
18. jún 2020

@nikca_123 zvykne ale to že mešká s tým som okej nie je to prvýkrát čo mi mešká len mi to nedá že nemám žiadne príznaky pred menzesom keď naozaj ich mám stále týždeň- týždeň a pol pred terminom .. a celý deň ma pichá v podbrušku.. :/

kristinaem
autor
18. jún 2020

@s_a myslíš že na rannom niečo ukáže keď teraz neukázal vôbec nič ?

nikca_123
18. jún 2020

@kristinaem No ja som niekedy v marci prvykrat mala bezpriznakove pms a nic to neznamenalo, ale mrcha mi nemeskala. Ostatne cykly mam silne Pms 1-2 tyzdne pred mrchou.

s_a
18. jún 2020

Tak v takomto skorom štádiu podľa mna ešte cez den nemusí ukázať ale ráno by tam aspoň nejaký duch byť mohol 🙂 pripadne skus pozajtra ráno

kristinaem
autor
18. jún 2020

@nikca_123 mne aj keď mešká po termíne tak aj tak mám stále príznaky pred menzesom preto ma to prekvapilo ..😮

kristinaem
autor
18. jún 2020

@s_a určite ešte skúsim ak mi neprídu 🙂

kristinaem
autor
18. jún 2020

Akurát teraz večer ma tak začali na dotyk silno bolieť prsia po bokoch ale stále ma dole pichá v podbrušku a to mi je nepríjemne hlavne tak keď mi do rána neprídu kramy tak asi rovno zavolám lekárke či ma vezme :/

nikca_123
19. jún 2020

@kristinaem ako to dnes s tebou vyzera?

kristinaem
autor
19. jún 2020

@nikca_123 bola som ráno u lekárky tehotenstvo je vylúčené niečo s močovými cestami mám ale robila mi ešte aj výter tak o týždeň mám volať o výsledky a tak budem vedieť viac.

nikca_123
19. jún 2020

@kristinaem Aspon vies viac, drzim palce nech to je OK.

kristinaem
autor
20. jún 2020

@nikca_123 ďakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre