Dobrý deň prajem, chcela by som sa opýtať. Každý mesiac mám klasické bolesti pred menzesom väčšinou už týždeň -týždeň a pol pred. Tento mesiac nemám absolútne žiadne príznaky ani prsia ma nebolia ani brucho či kríže max. som začala pociťovať striedavé pichanie v podbrušku. Niekedy sa to strieda po oboch stranách a niekedy to citim len na ľavej strane. Trpím migrénami čo je u mňa normálne ale za posledné 3 dni som tie bolesti mala 3krát z toho raz som aj zvracala poprípade príde na mňa občas chvíľa že mám pocit že sa každú chvíľu pozvraciam. Menzes mi mešká momentálne 4 deň test som si ešte nerobila popravde ani neviem či mám ešte počkať alebo si ho už urobiť. Mali ste to už niektorá takto ? Pretože naozaj nerozumiem tomu ako to že nemám žiadne príznaky odrazu keď ich mám každý mesiac..Ďakujem za odpovede a prajem Vám pekný deň. 😊🙏🏻
@s_a rozmýšľam nad tým, že si ho pôjdem dnes kúpiť a zajtra ráno si ho spravím keď tak len akurát nerozumiem tomu ako nemám žiadne príznaky pred menzesom to sa mi asi ešte nikdy nestalo 🤷♀️
@kristinaem ak ms meska 4 den mozes test ocikat aj poobede
@zdencaaaa ďakujem 🙂
@kristinaem Daj vediet ako dopadol test 🙂 Som zvedava.
@nikca_123 určite dám vedieť 🙂
@nikca_123 akurát som si urobila test ale vyšiel negatívny
@kristinaem Zvykne ti mrcha meskat? Ak ti nepride, skus si o 2 dni spravit dalsi test uz z ranneho mocu 🙂
Ja by som. Skúsila ešte ranný 🙂
@nikca_123 zvykne ale to že mešká s tým som okej nie je to prvýkrát čo mi mešká len mi to nedá že nemám žiadne príznaky pred menzesom keď naozaj ich mám stále týždeň- týždeň a pol pred terminom .. a celý deň ma pichá v podbrušku.. :/
@s_a myslíš že na rannom niečo ukáže keď teraz neukázal vôbec nič ?
@kristinaem No ja som niekedy v marci prvykrat mala bezpriznakove pms a nic to neznamenalo, ale mrcha mi nemeskala. Ostatne cykly mam silne Pms 1-2 tyzdne pred mrchou.
Tak v takomto skorom štádiu podľa mna ešte cez den nemusí ukázať ale ráno by tam aspoň nejaký duch byť mohol 🙂 pripadne skus pozajtra ráno
@nikca_123 mne aj keď mešká po termíne tak aj tak mám stále príznaky pred menzesom preto ma to prekvapilo ..😮
@s_a určite ešte skúsim ak mi neprídu 🙂
Akurát teraz večer ma tak začali na dotyk silno bolieť prsia po bokoch ale stále ma dole pichá v podbrušku a to mi je nepríjemne hlavne tak keď mi do rána neprídu kramy tak asi rovno zavolám lekárke či ma vezme :/
@kristinaem ako to dnes s tebou vyzera?
@nikca_123 bola som ráno u lekárky tehotenstvo je vylúčené niečo s močovými cestami mám ale robila mi ešte aj výter tak o týždeň mám volať o výsledky a tak budem vedieť viac.
@kristinaem Aspon vies viac, drzim palce nech to je OK.
@nikca_123 ďakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no často bývajú práveže prvé príznaky podobné ako pms, ale každá to má inak, test určite skúste spraviť, 4 dni sú dosť.. prípadne zajtra ráno, to už bude 5. deň, to by už malo ukázať jasne 🙂