Meškal mi menzes, ale dostala som ho. Mám ísť na prehliadku?

dudus16
8. jan 2013

Ahojte dievcence, mam jeden problem a neviem ci ist ku zenskemu alebo nie. Problem je vtom ze sasnazilkujeme z MM a poslednu menstruaciu som mala 9.12. a teraz som mala dostat 5.1. a meskala mi co u mna nieje zvykom,tak som sa pomalicky zacala tesit ze sa nam podailo babenko.Vzdy mi chodila nacas alebo v predstihu ale teraz toto a dostala som ju dnes 8.1. Co myslite je to normalne ked mi nikdy nemeskavala,alebo mam radsej zajst k zenskemu?Dik za kazdu radu.

mariankamk
8. jan 2013

@dudus16 pockaj na 2 tyzdnove meskanie a normalne ku gyn... sem-tam sa take stane... telo si da troska oddych, vynecha ovulacia a tak sa omeska aj MS... nerob si velke starosti... gyn ta pozrie, zhodnoti situaciu a pripadne ti pichne vyvolavacku, pockas na MS a mozte sa pekne snazit dalej 🙂

martinkatinka
8. jan 2013

Nerob paniku, tri dni nie je veľa, aj keď ju mávaš pravidelnú..... ak budeš mať bolesti, bude krátka alebo naopak až moc silná, potom to rieš..... neber to v zlom, ale zase nie vždy treba hneď letieť k doktorovi.

typa
8. jan 2013

@dudus16 podla mna pojdes zbytocne k dr. Povie Ti to iste - niekedy sa ms omeska alebo prijde skor. Kedze si ju dostala,tak pravdepodobne tento mesiac tehotna nebudes a mas dalsi mesiac prilezitost.
A nesleduj sa velmi,pretoze to strasne zatazuje psychiku. Drzim palce 🙂

dudus16
autor
8. jan 2013

@typaďakujem za radu....praveze sa nesledujem vôbec nechávame to na náhodou ale asi sa už začnem lebo už to bude za chvíľu rok čo sa snažíme a stale nič

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre