Chcem sa vás spýtať.. Teraz mi asi mesiac meškala ms tak som sa aj z časti tešila, ale dneska v noci som sa zobudila že idem na wc a potom pozerám a na toal. pap. krv s akoby kúskami sliznice alebo čo... myslíte že som mohla byť tehotná a potratiť? alebo proste sa mrche zachcelo mesiac meškať?😀 Podbruško ma nebolí ani nič, len nechápem...:-/
@anonymka69 Urcite chod s tym k lekarovi, lebo mozne je aj to, co pises, ze si mozno bola tehotna. V tom pripade treba pozriet, ci je teraz maternica schopna sa vycistit sama alebo jej treba pomoct. Ale ako si to vydrzala cely mesiac, ze si si neurobila test? Ja by som to nevydrzala od zvedavosti.
fúha, to ste ma nepotešili teda.. :( je mi jasné že s tehotenstvom sa môžem na 100% teraz rozlúčiť a nič z toho, možno tak problémy.. od noci krv žiadna ani nič podobné, ani brucho ma stále nebolí, nič... ach... no nič, necháme to na doktora... :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anonymka69 ahoj najlepšie ak zájdeš k doktorovi, presne som to mala aj ja a bola to anembryomola nevytvoril sa plod ale vačok a musela som ísť na kyretáž, pozri tému anembryomola