Meškajúci menzes po Duphastone

eli2805
10. máj 2020

Ahojte,
lekár mi prvý krát predpísal duphaston na úpravu cyklu a ja neviem presne, kedy by mal prísť menzes po jeho doužívaní. Lekár mi povedal, že do 2-3 dní, je to však už 7 dní po doužívaní a stále nič. Myslíte, že môžem byť tehotná? Už dosť dlho ma bolia prsia a mám extrémne citlivé bradavky, cca nejakých 14 dní, čo by teoreticky mohlo byť spôsobené aj duphastonom, ale už sa mi to zdá príliš dlho a intenzívne. Tiež som bola dva týždne dosť unavená a občas sa mi točila hlava. Zatiaľ sa o bábätko nesnažíme, ale zas sa ani nejako extra nechránime - máme len prerušovaný styk. Príde mi teda nepravdepodobné, že by som mohla byť tehotná.
Test som si ešte nerobila, lebo som chcela počkať do 10 dní od doužívania, ale už začínam byť netrpezlivá. Dnes je všetko zatvorené, ale zajtra si ho zrejme pobežím kúpiť.

wejuska7910
10. máj 2020

@eli2805 vpohode aj na 10den mozes dostat,to je individualne,a vsak mozes byt aj tehu test ti ukaze 😉

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eli2805
autor
10. máj 2020

v podstate som položila zlú otázku - chcela som zistiť, či je v pohode, keď 7 dní po doužívaní stále menzes neprišiel... a v to tehotenstvo tak trochu tajne dúfam, tak preto som sa takto opýtala ;)

veronikaszabova
10. máj 2020

@eli2805 po Duphastone moze menzes prist aj na 10ty den. Takze v pohode 🙂
Pre istotu si sprav test

zuzu1994
11. máj 2020

@eli2805 ahoj ja som vzdy po nom az na 10 den dostala ms niekedt skor niekedy neskor ale je to v poriadku

simonka2318
30. apr 2024

Ahoj eli2805 viem je to stará téma ale môžem sa opytat ako to u teba vtedy dopadlo ? Bola si tehotná alebo kedy potom prišla menstruacia ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre