chcela by som poprosiť o váš názor event. vašu skúsenosť.
s manželom sa snažíme o druhé bábo. teraz mi už týždeň mešká menzes, pričom posl. 2 týždne mávam bolesti v podbrušku. BT sú stále vysoké, a však tehotenský test ja stále negatívny. pri synovi som mala pozitívny test až po 2 týždňoch meškania (mám posunutú ovuláciu na 20. -23. deň). myslíte, že môžem dúfať v tehotenstvo? al. je za tým iný zdravotný problém? k lekárovi sa chystám až budúci týždeň (teraz má dovolenku :(
mali ste aj vy negatívny test po týždni meškania a predsa ste čakali bábo?
za vaše odpovede veľmi ďakujem. mária.
Pokial je BT stale vysoka, je sanca. Drzim palce!
ahoj osobnu skusenost nemam ale sestre meskal menzes 3 tyzdne 2 testy negativne a bola tehotna...
ahojik,mozete mi poradit,mala som danu menzes som dostala 18 marca danu som dala von 22marca. do dnesneho dna som nedostala menzes brusko ma boli a dnes som zacala mierne spinit bola som aj u lekara povedal ze mam sliznicu 14mm zvacsenu zemam prist v piatok ze mi zobere aj krv povedal mi ze na 80 percent mozem byt tehotna ale ze mi to v piatok potvrdi testy negativne.Nemate skusenost:? dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak môžem moju skúsenost,tak ja som mala negatívne 2 testy po 2 týždňoch meškania silné bolesti ako pri menzese a pani doktorka o týždeň neskôr potvrdila tehotenstvo.....a teraz ma môj negatívny test už 19 mesiacov 🙂