Meškajúci menzes a negatívny test

hrustik1
18. jún 2012

Kocky potrebovala by som poradit ☹ Od stredy mi meska menzes, co mi veru nezvykne meskat. Uz nejaky mesiac sa snazime s mm o druhe mimi, ale zatial sa nam nedarilo. Od posledneho menzesu som chodila na folikulometriu k lekarovi, takze presne viem kedy som mala ovulaciu i kedy praskol folik a ze som mala i dostatocnu vystielku maternice. Na zaciatku cyklu som brala i Fytosoju. Minuly tyzden v stredu som to mala dostat, ale miesto toho som na nohavickach nasla len maly fliacik a to bolo cele. V nedelu i dnes som si robila tehotensky test (RapidClear), ale ten je negativny ☹ Citim sa unavena, zaludok mam ako na vode, pobolieva ma v podbrusku, prsia o cislo vacsie (ale nebolia), nalada kolise hore-dole. Bojim sa, ze to mimi chcem tak velmi, ze uz i telo z toho zblbo a preto sa takto sprava.
Myslite, ze test ukaze tehotenstvo az neskor alebo je to len v mojej hlave???
Pri prvej dcerke som zistila, ze som v tom az v 7. tyzdni. Druhe babatko som potratila minuly rok v oktobri. A zistila som, ze som tehotna asi v 5.tyzdni. Myslite si, ze som na test isla prilis skoro??? Ked tu citam prispevky, ze niektore zeny to zistili este pred meskanim menzesu, mam zo seba taky divny pocit ☹
Mam sa na to teraz vykaslat a testnut az koncom tyzdna alebo mam zavolat lekarovi nech sa na mna pozrie????

riana12
20. jún 2012

@hrustik1 kedy si mala teda ovulaciu? kolko dni odvtedy ubehlo?

sonka_miro
21. jún 2012

Ahojte, chcela by som sa poradit,v novembri minuly rok som v 10t potratila, pockali sme kym sa mi menzes trosku upravi a zacali sme s mm snazilkovat, mesakli mi 8 dni, co mi takto nikdy nezvyknu mesakt,a mam ich take uplne o nicom , ze len obcas trosku nejaka kvapocka aj to skor do hneda alebo tmavocervena.Robila som si test na 5 den meskania,ale poobede okolo 17:30 a vysiel negativny. Ale pri predoslom tehotenstve mi az na 11den meskania rano ukazalo len ducha.Ovulaciu nesledujem zatial(ale na gynke mi povedali ze pri tom predoslom tehotenstve som ju mala posunutu. Moze to ze mi test nemusel este ukazat? Ale nemam ani ziadne priznaky. Alebo mi len zblbol menzes kvoli tomu teplu?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre