Stala sa mi taka hlúpa vec .. spala som s niekym bez ochrany čo lutujem a maximalne ... no proste ... neurobil sa ale ak viem tak stale je tam šanca že s neho niečo vyšlo a teraz sa bojim ... menštruaciu som mala dosťať 11.10.. dnes je 22 .10 a proste nič .. aj ked mala som take bolesti sem tam ako keby som mala dostať ale neprišlo nič .. spravila som si test vcera aj dnes oba vyšli negatívne .. neviem či mu mám veriť alebo nemám lebo som zase od niekoho počula že test najpresnejšie ukaže až po takych 3 tyždnoch meškania .. tak etraz neviem začinaju sa mi zápočty som z toho v strese a esste ked si predstavim to že mam byť tehotna tak som v strese este vaščom :( viem nemala som spať s niekym bez ochrany ... malo kedy sa mi niečo take stane priznavam moja chyba mala by som si to vyžrať ale viac myslim na to tehotenstvo než na započty a to nie je dobre prebo ich nespravim :( neviem skuste dať nazor či možem byť abo nie nech sa aspon trošku ukludim ( ale klamať nemusite :D ) diks :/
@buenko zbehni ku gyn, ak sa tak strasne bojis 🙂 minimalne zisti hcg z krvi, co je omnoho presnejsie nez testy 🙂
@buenko Stavaju sa aj horsie veci...skoda, ze si si nespomenula na tabletku "po"..myslim, ze je ucinna do 72 hodin. Tak, ale uz skoda plakat nad rozliatym mliekom..nebud blba a skoc k lekarovi. To, ze nemas menzes, moze byt aj stresom a injekcia Agolutinu to vyriesi.
Ale na tvojom mieste si dam spravit aj ine vysetrenia, clovek nikdy nevie, co v dnesnej dobe moze chytit..nechcem ta strasit, je to zial realita. No a blba istota je vzdy lepsia ako neistota..takze sup-sup na gyndu....
Myslim, ze neocakavas, ze je tu daka Sibyla, ktora ti povie, ci si alebo nie si tehotna...hm? 😉
sa ho bojim jak čert kríža ... vyhybam sa mu oblukom :D a dufala som že tam nebudem musieť isť :/
@buenko inac celkovo - chodis na VŠ kedze pises o zapoctoch, no na druhej strane super zmyslanie, na urovni ZŠ...neber to v zlom, ale spala som s niekým bez ochrany....a malokedy sa ti nieco take stane? teda stava sa ti to, dobre som pochopila? aj ked nie kazdy den, ale stava...
len okrem nezelaneho tehotenstva mozes prist aj k pohlavnej chorobe...ti chlapci to nemaju na cele napisane, sami nemusia o tom ani vediet.... ked uz nemam staleho partnera, tak s nahodnymi aspon davam pozor 🙂
a k doktorovi rozhodne zbehni, neuhryzne ta 🙂 aspon budes v klude 🙂 (aj ked si myslim, ze tehu nebudes, ale predsa len...)
Mam zkusenost s tim, ze mi to meskalo, ale ciste jenom ze stresu (nemela jsem zrovna stastne obdobi). 😉
Muze to byt i tim stresem... Avsak pockej jeste par tydnu a zkus si udelat test.
Ja mela kolikrat zpozdeni i 1 - 2 tydny... Taky kvuli antikoncepci. 🙂
napisala som s niekym .. ten niekto je moj chlapec ktoreho mam 3 roky .., takže tam choroba nehrozi 🙂 a možno že raz za 2 mesiace sa stane niečo take že ideme bez lebo mlady pan na to zabudne .. tak dufam že je všetko len zo stresu ..
@buenko tak napisem s priatelom, partnerom, alebo uz ako... 🙂 a kolko mas rokov, resp. kolko rokov vs este pred sebou, ze az tak hrozne stresujes? ked ste spolu 3 roky, myslim, ze by sa svet nezrutil, aj keby prislo nahodou dieta...
spat s niekym, s kym nechcete by tehotna, bez ochrany je totalne nezodpovedne. treba rozmyslat hlavou a nie ...
mám 20 ... som v 2 ročniku na Veterine ... tam by som musela prerušiť šudium kedze mam take predmety ktore absolvovať ako tehotná nemožem ... a čakaju ma este 4 roky ..
tiez si myslim, ze tehotna nie si...mne na vyske pravidelne meskal menzes pri strese zo skusok niekedy aj mesiac...viac krat som musela ist na vyvolavacku...ak mas skusku v kratkej dobe, alebo vies, ze ti to stale bude vrtat v hlave aj za tyzden ked ti test vyjde negat., skoc k dr a behom jedneho dna mozes byt v klude a ucit sa s cistou hlavou...ja som si test robila vo svojom zivote mozno 10x a nikdy sa nezmylil ;)
keď jej neviete pomôcť, prestaňte sa do nej navážať 😠
Ja som pisala že som si vedoma toho že som spravila chybu ale teraz to uz proste neodčinim .. len som proste chcela počuť nazor niekoho ineho niekto mi trepe do hlavy že som tehotna druhy že neexiistuje .. neviem aj dneska som čakala že pridu kramy lebo ma bolelo brucho a kríže ... a neviem zatial sa mi nestalo že by mi koli škole meškalo .. teraz je to 1x čo mi meška tak dlho preto som sa zlakla .. nie je u mna bežne že by mi to meškalo 10 dni preto ta moja panika ..,. a strach ...
@buenko to že test ukáže až po 3 týždňoch meškania je hlúposť, možno si si to pomýlila že 3 týždne po oplodnení. tak či tak už by ti to ukázal, ja som testovala vždy ešte pred očakávanou mrchou a už mi čiaročky ukázalo, aj keď len slabé, takže kľud, tehotná nebudeš, skôr len stres...
myslím si že tehotná nie si. mne ukázal test dve čiarky už predtým ako mi vôbec mala prísť menštruácia. to že ti mešká je prejavom najskôr toho že si v strese zo zápočtov a ešte aj z toho že ti meška. najlepšie by bolo záksť za gynekologom, ktorý urobí odber na hcg. a z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že ked sa mi potvrdilo že tehotná nie som tak som do 24 hodin dostala aj meškajúcu menštruáciu.
@buenko no nemusi byt stres ze skoly, staci stres z toho, ze se bojis byt tehotna..ted jde o to se uklidnit.. 🙂
Vetsinou v techto pripadech pomaha, kdyz dojdes k nejakemu zaveru pro pripad, ze bys byla tehotna. nejake smireni se s touto situaci, at uz by bylo rozhodnuti ANO ci NE..ale tim se Ti odlehci a uvidis, ze ve vetsine pripadu, menzes dorazi 😉 hlavne kdyz se zacne tesit na miminko☹ 😎
nie ja som sa prave dnes bavila o tom že že proste robila som si vcera poobede test bol negativny robila som pre istotu test dnes ráno a tiež negatítvy a na to mi jedna profesorka čo ma už ma dieťa povedala že ak som si robila test teraz tak že mi ukaže negativny aj ked som tehotna lebo test sa oplati robiť až ked mi meškaju 3 tyždne kramy .. no som myslela v tedy že odpadnem ..
@buenko chod na krv na gyndu, takto je to o hqdani. Mne odsunula dva tyzdne menstruaciu velka cysta. Qle mne chodila mrcha kadejako aj tak. To, ze ste sa milovali bez ochrany je fakt lahkovazne, ked mas este styri roky skoly pred sebou. Keby mam takto nespolahliveho partnera, ze to ehm obcas pusti, uz je prihluseny veru grrr
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@buenko menzes moze meskat aj zo stresu zo zapoctov. ano , hovori sa ze tetsy niekedy klamu, no mne test ukazal v den menstruacie , ze som tehotna a to som urobila rozne typy a vsetky mi ukazali. No neviem co poradit...