Meškajúce menštruácia a negatívny test

31. jan 2024

Ahojte ženy. Máte niektorá skúsenosť s meškajúcou menštruáciou, ale negatívnym tehu testom? Je to už 6 dní. Doma už 2 deti mám, úplne mi to stačí, tak som z tohto strošku nervózna. O bábo sme sa síce nesnažili, ale stále sa môže stať. Čo sa týka “príznakov” tak okrem zmeškanej menštruácie je to bolesť v podbrušku, sem tam cítim aj také pichanie, únava 🙈 nikdy som o 9-10 večer nebola KO a mierna, naozaj mierna nevoľnosť, len by som to nazvala takým divným pocitom v žalúdku. Už neviem či je z toho, že mi to mešká, alebo to môže byť tehu. Svoje dni si väčšinou nesledujem, ale dnes som zamrzla pri kalendári … Test som si robila RapidClear 2v1. Neviem či mám skúsiť ešte nejaký iný. P

crazy_cat_lady
31. jan 2024

meskanie moze byt sposobene aj stresom/chorobou.. skus otestovat este o dva/tri dni a ked ti bude stale meskat a test bude negativny, obrat sa na lekara

dianka3
31. jan 2024

Tehotná zrejme nebudeš keďže 6 dní mešká, skôr hormonálna zmena,možno ti ešte do 4 dní príde vetšinou 10 dní môže meškať no ale ak viac ako 14 mala by si navštíviť svojho lekára. Mne raz tak meškali a mala som zápal mechúra, ani by som o tom nevedela keby som častejšie nechodila na wc

viky173
31. jan 2024

Ja sa nestacim divit, ze tak vela zien nevie, ze menstruacia moze meskat z x roznych dovodov, nie iba kvoli tehotenstvu a ano aj tym, co nikdy nemeskala.

autor
31. jan 2024

@dianka3 dobre, no dúfam že to nebude nič vážne. Už som paranoidna keď čítam na nete, že čo všetko to môže spôsobovať.

autor
31. jan 2024

@viky173 a ja sa nestačím diviť, koľko takých premudretych žien je na svete ako si ty (:

dianka3
31. jan 2024

Neboj sa,iste nič vážne 🙂 mne okrem toho mechúra tiež meškala asi týždeň a pol potom došla, ono stačí keď si v strese alebo schudla alebo pribrala ono to všetko robia hormóny. Ja som už od nejedného lekára počula že je normálne ak žene príde neskôr alebo aj skôr. A vyslovene do tých 10 dní je je to normálne. No a ty sa už streauješ a aj tým si môžeš oddialiť, skús si dať horúcy kúpeľ alebo červené víno za pohár, tým kúpeľom sa ti prehreje- prekrví telo môže pomôcť, hlavne nemysli na to najhoršie hneď

majka879742
1. feb 2024

Ja som natom podobne ako ty.. avšak mme mešká uz 18 dní...v podstatne som 8 mesiacov po pôrode (nekojim) a ani raz mi po tomto pôrode neprišla načas...alw takýto extrém som nemala...testy su zatiaľ negatívne... Tak neviem či su to ešte stresujúce hormóny alebo tehorenstvo...🤷

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre