Meškajúca menštruácia a priesvitný výtok

natalia1230000
14. jún 2021

Ahojte baby chcem sa opýtať či sa niekto stretol s mojou situáciou :( .. MS som mala dostat 26 mája a stále nič test neg. Pred večerom začali problemi priesvitny vytok z krvov ale iba kusok krvy . Včera ružový vytok a dnes hnedý akoby stará krv bolesť v bruchu až do chrbta na pravej strašne ďakujem za odpovede

kkovacovak
14. jún 2021

@natalia1230000 v tomto prípade by som šla k dr keďže tehotenstvo je asi vylúčené

natalia1230000
autor
14. jún 2021

@kkovacovak bývam v UK a tu len tak na gynekologiu sa nedostaneš zajtra zavolám a uvidím čo mi povedia po telefóne :/ neviem vôbec čo mi je mám aj kúsok strach ☹️

kkovacovak
14. jún 2021

@natalia1230000 nebola si chorá? Nemala si koronu? Stresy? Zmena prostredia? Môže to byť len dosť meškajúca ms ale môže to byť aj zápal.

natalia1230000
autor
14. jún 2021

Ne nič z toho som nemala neviem ľahla som si prešli bolesti. Ako náhle sa zohnem robím niečo ťažké hneď kŕče pod brucho

kkovacovak
14. jún 2021

@natalia1230000 to je takto ťažko povedať. Určite zajtra volaj keď sa nič iné nedá robiť. Takáto bolesť nie je v poriadku

natalia1230000
autor
14. jún 2021

To áno ráno volám ďakujem 🙂 pekný zvyšok večera

kkovacovak
14. jún 2021

@natalia1230000 ďakujem aj tebe 😉 nech ti to dobre dopadne

ivuska135221
3. jan 2024

Ahojte chcem sa spýtať mám malého chlapca ktorého kojim ale stále mi ide vitok v cera som malá taki bieli zlti a dnes taki vodavi viete mi povedať čo to je

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre