Ahojte, asi tu už takéto diskusie boli... Ale skúsim ešte aj ja
3.12. som mala ovuláciu (viem to úplne presne, lebo som zrovna bola u gynekológa na preventívnej prehliadke a povedal mi, že keďže plánujeme bábätko,tak dnes je ideálny deň).
Menštruáciu som mala dostať 18.12. Dnes je už 29.12. a menštruácia stále nedorazila.
Samozrejme po pár dňoch meškania som si robila tehotenský test a vyšiel negatívne. Odvtedy som si robila asi 5 testov a stále negatívne. Na niektorých vyšiel slabý "duch" - slabá druhá čiarka. Dnes ráno tiež negatívne :(
Sem tam mám tlak alebo také mierne pichanie na pravej strane.
Môj dr. pracuje až budúci týždeň, takže neviem ísť na kontrolu ešte. Prosím môže byť, že sa nám to podarilo a test ešte víde neskôr pozitívny?
Aký test je stopercentne spoľahlivý?
A kedy vám ukázal test tehotenstvo?
Ďakujem 🙏
@nika23t skúsim kúpiť dr.max testy. Práveže nič 🙂 stále dúfam, že to vyšlo 🙏
@dominkak12 držím palce, nech si rýchlo nájdete na teste dve čiarky 🩷
@dominkak12 áno, aj ja sa prikláňam k Dr.Max testom. Ja som robila na 4.deň meškania a vyšli mi jasné 2 čiarky. Už by ti po toľkom meškaní ukázal ktorýkoľvek test tehotenstvo si myslím 😏 no vyskúšaj aj tento a uvidíš
Ďakujem baby .. práve som našla aj komentár, že niektorej babe ukázalo až po 14 dňoch. Tak mala nádej ešte je 🙂
@majkakoc ďakujem ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dominkak12 ja som mala istotu pri testoch Dr Max. Nikdy žiaden duch ani nič, ale keď som bola tehotna, zaručene ukázal. Podľa mňa tehotná zatiaľ nie si, dôvod meškania bude iný, keďže presne vieš, kedy bola ovulácia, test by to už ukázal. Nezačala si užívať nejaké doplnky?