Meškajúca menštruácia a negatívny test

kvetinka0099
4. júl 2024

Ahojte baby viem že je tu milión fór na meškajúcu m. Menštruáciu som mala poslednú 28.5 a od vtedy neprišla už 2 týždne mám riadne bolesti pod brušku také menštruačné nevoľnosti ,vodnaty výtok ,bolesti hlavy v noci sa mi nedalo od bolesti ani spať,test som si robila je negativny ,mám návali teplá no voľačo strašné môj dr má dovolenku písala som mu meil a hovorí že mám počkať do konca jula a každý týždeň testovať na tehotenský test.mám ísť zastupujúcej tam som objednaná utorok .mali ste niečo podobné ? Ďakujem za každú odpoveď

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sanssa
4. júl 2024

@kvetinka0099 moze to byt aj vekom, ale kludne aj teraz ak prechadzas nejakym stresovym obdobim.

dadka1997
4. júl 2024

@kvetinka0099 mne pri prvom ukazal tehu test az 2 tyzdne po vynechaní, čiže stale je to 50 na 50 🔮

kvetinka0099
autor
4. júl 2024

@taynee 31 som mala nedávno

lienka.7
4. júl 2024

@kvetinka0099 treba si ísť dať vziať krv. A ked nič, tak potom vyvolavacku.
Nic neobvyklé.

lucia851
4. júl 2024

@kvetinka0099 mne už neprišla 2 mesiace,mala som tiež bolesti v podbrušku prvé dva týždne potom to prešlo návaly mám tiež každý deň no ja som ale v perimenopauze . koľko máš rokov?

kvetinka0099
autor
4. júl 2024

@sanssa mám len 31 a stresom určite nie nikdy mi takto nemeskali dlho väčšinou Max 2 až 3 dni Max 33dcsom dostala

kvetinka0099
autor
4. júl 2024

@lienka.7 utorok idem ale neviem či mi zoberie keď idem zastupujúcej lekarovi

kvetinka0099
autor
4. júl 2024

@lucia851 31 mám tak to hádam nie

kvetinka0099
autor
4. júl 2024

@dadka1997 super 😅teda už budúci týždeň by mi mal ukázať?

ns994
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka.7
4. júl 2024

@kvetinka0099 si môžeš dat vziať aj v ktorom kolvek labaku súkromne

sima338
4. júl 2024

mne meškal menzes 10 dní, bola som trochu chorá, ale nič vážne, doteraz chodila pekne načas, ukážkové cykly...robila som testy asi 3, ale negatívne, šla k dr, dala mi vyvolávačku...neviem z čoho, fakt som bola veľmi prekvapená, nič sa neudialo a zrazu také meškanie...až teraz prišla po vyvolávačke

kvetinka0099
autor
4. júl 2024

@sima338 Ja som není chorá a aj keby som bola tak nikdy mi stoho nemeskal menzes ,no uvidíme v utorok čo mi povie dr skúsim si spraviť test ešte budúci týždeň len keby som nemala tieto príznaky ach jaj takto neviem macom som

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre