Ahojte baby viem že je tu milión fór na meškajúcu m. Menštruáciu som mala poslednú 28.5 a od vtedy neprišla už 2 týždne mám riadne bolesti pod brušku také menštruačné nevoľnosti ,vodnaty výtok ,bolesti hlavy v noci sa mi nedalo od bolesti ani spať,test som si robila je negativny ,mám návali teplá no voľačo strašné môj dr má dovolenku písala som mu meil a hovorí že mám počkať do konca jula a každý týždeň testovať na tehotenský test.mám ísť zastupujúcej tam som objednaná utorok .mali ste niečo podobné ? Ďakujem za každú odpoveď
@kvetinka0099 moze to byt aj vekom, ale kludne aj teraz ak prechadzas nejakym stresovym obdobim.
@kvetinka0099 mne pri prvom ukazal tehu test az 2 tyzdne po vynechaní, čiže stale je to 50 na 50 🔮
@taynee 31 som mala nedávno
@kvetinka0099 treba si ísť dať vziať krv. A ked nič, tak potom vyvolavacku.
Nic neobvyklé.
@kvetinka0099 mne už neprišla 2 mesiace,mala som tiež bolesti v podbrušku prvé dva týždne potom to prešlo návaly mám tiež každý deň no ja som ale v perimenopauze . koľko máš rokov?
@sanssa mám len 31 a stresom určite nie nikdy mi takto nemeskali dlho väčšinou Max 2 až 3 dni Max 33dcsom dostala
@lienka.7 utorok idem ale neviem či mi zoberie keď idem zastupujúcej lekarovi
@lucia851 31 mám tak to hádam nie
@dadka1997 super 😅teda už budúci týždeň by mi mal ukázať?
@kvetinka0099 si môžeš dat vziať aj v ktorom kolvek labaku súkromne
mne meškal menzes 10 dní, bola som trochu chorá, ale nič vážne, doteraz chodila pekne načas, ukážkové cykly...robila som testy asi 3, ale negatívne, šla k dr, dala mi vyvolávačku...neviem z čoho, fakt som bola veľmi prekvapená, nič sa neudialo a zrazu také meškanie...až teraz prišla po vyvolávačke
@sima338 Ja som není chorá a aj keby som bola tak nikdy mi stoho nemeskal menzes ,no uvidíme v utorok čo mi povie dr skúsim si spraviť test ešte budúci týždeň len keby som nemala tieto príznaky ach jaj takto neviem macom som
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.