Ahojte, potrebovala by som radu, zvycajne moj ciklus trva 29-31 dni, 31.deň je že max čo som kedy mala MS. Dnes som už 33 deň ciklu takže 3-4 dni plus mínus mi mešká no včera som si rano robila pre istotu digitalny test a bol negativny, môže to byť aj tak tehotenstvo ? Plánujem isť v utorok k doktorovi ak do vtedy nepríjde MS.. ale do vtedy asi poznáte aky je to pocit nevedomosti😁
a myslite ze moze to byt aj nieco ine ako tehotenstvo ?
no ale mne sa to prave že nestalo ešte ja mam pravidelne kazdy mesiac rovnako vždy 29-31 deň dostanem
@kity6784 to ze sa ti to este nestalo neznamena ze to nemoze prist, ja si roky sledujem ovulaciu a dlho som ju mavala na 20-22 den cyklu a po rokoch sa to zmenilo a zrazu som mala na 16 ty den. Tym sa meni aj dlzka cyklu. A ako sa spomina hore digitalny ma mensiu citlivost, vsak skus normalny test ci tam nieco bude. Drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kity6784 Ahoj, digi je citlivosť 25, kľudne ti mohol len nezachytiť ešte 🙂 mohla si mať posunútu ovuláciu tým pádom buď ti ešte nemeška a príde neskôr alebo máš ešte nízke hcg🙂