Meškajúca menštruácia a negatívny test

sabina57
10. jún 2022

Ahojte, možno tu už bolo niečo podobné, ale ja som veľmi nesvoja z toho, že neviem na čom som. Mešká mi ms 5 dní, podotýkam že predtým mi v živote nemeškala, presná ako švajčiarske hodinky. Bolia ma vaječníky na striedačku, raz jeden raz druhý, podbruško takisto, mám biely výtok ale test ukazuje jednu /. Ovu to byt nemôže, tú som už mala. Zijem v zahraničí a tu to funguje tak, že sa doktorovi mozem ozvat až keď bude meskat 14 dni. Preto sa chcem opýtať, či mala niektorá z vas niečo podobné, a či to dopadlo nakoniec tehotenstvom. Ďakujem za normálne odpovede 🙂

amalka147
10. jún 2022

buď si sprav neskôr test, alebo môžeš mať aj cystu.

majamat
10. jún 2022

samozrejme, ze kazdej zene aspon 1x za zivot moze meskat ms. dovodov je okrem tehu viac, casto su to banality, niekedy su to aj vazne stavy, alebo teda to tehu.

ak je u teba predpoklad, ze by si mohla byt tehu,a le mas negat. test, tak ho treba neskor zopakovat. ovulacia mohla nastat neskor a vdaka tomu mozes byt tehu este vlemi kratko a test to nedokaze zachytit. odealne je,a spon 2t po ovulacii robit test. co je za normlanych okolnosti v obdobi meskajucej ms, ale pri posunutej ovulke neskor, zalezi od toho, kedy prebehla. kludne moze byt test pozitivny, az 7-10dni po vynechani ms, aj to len duch a vynimocne aj neskor, do tych 14dni uz by pozitivny byt mal.

andrea_82
10. jún 2022

meškajúca ms a negatívny test je u mňa úplne bežný stav. So zvyšujúcim vekom sa zvyšuje aj počet anovulačných cyklov, ktoré majú vplyv na meškajúcu ms. Ja sa tiež liečim na štítnu žľazu, má na to vplyv aj stres, zmena hmotnosti, lieky. Neboj, nemusí to znamenať nič hrozné. Ak nepríde, buď si daj pichnúť vyvolávačku alebo sa daj len skontrolovať a počkaj, kým príde sama.

martinka13
10. jún 2022

Mne mešká už 3 týždne. Stáva sa mi to už aj 2 x do roka že mi vynechá cyklus. Mam ale už 42 rokov...

sabina57
autor
10. jún 2022

@martinka13 ja mám 22 a preto som z toho taká zmätená, ešte sa mi to nestalo

majamat
10. jún 2022

@sabina57 to sa moze stat v kazdom vekú a vzdy je to raz 1x.
ja som mala takto predlzene cykly tak 2x rocne prave okolo 20r.

martinka13
11. jún 2022

Stáva sa mi to prakticky celý život, že mi 1 cyklus v roku vynechá.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre