Ahojte 4.5 bola posledná menstruacia o 10dni na to som mala spinenie hlien z prímesou trocha krvy ustálo to ešte v ten deň menstruacia mi mešká 6dni prsníky sa mi zväčšili a tvrdnú nie sú také mäkké ako obvykle keď som si ich išla kvôli tomu natrieť krémom vytiekla mi biela tekutina z bradavky okolo bradaviek mám aj biely krúžok a tmavnu mi dvorce aj bradavky pobolieva ma aj podbrusko nie tak intenzívne ako v čase ms test som si robila dva dni meškajúcej ms a dnes ráno výsledok negatívny je to možné tehotenstvo alebo ste sa stym stretli a nebolo z toho nič pohlavný styk zo stálym partnerom máme prerušovaný a sme si toho vedomí že to nieje spoľahlivé ku gynde som objednaná len chcem vedieť vás názor ďakujem .
Testuj znova o 2-3 dni. Ja som s týmito príznakmi bola tehotná
@martinka13 a vyšiel ti pozitívne kedy ? Po koľkých dňoch meškania
@anicka291 prvý deň meškania. Ale mávala som cyklus 28-35 dní. Takže možno aj neskôr to bolo
@martinka13 a čo je tá tekutina ktorá mi ide z prsníkov ? Ak som teda tehotná mlieko by ešte ísť vôbec nemalo
Znie to ako tehotenstvo, ale touto dobou by uz mal byt test jasne pozitivny... Mozno mas nekvalitne testy, riedky moc alebo niekde robis chybu v testovani.
Ale vzdy existuju aj ine, zriedkave mozne priciny pre tie priznaky.
Biela tekutina z prsnikov znie rozhodne ako mlieko 🤷♀️. Bola si uz niekedy tehotna/dojcila?
Tak podla nahodnych clankov nahodna laktacia moze mat rozne priciny, neskodne i horsie. Napr. lieky alebo casta vonkajsia stimulacia, vratane trenia o oblecenie.
@anicka291 to som nemala...
@martinka13 čo konkrétne tu tekutinu z pŕs ?
ja mam problemy s prsiami pred ms takteto pravidelne (aj vytok, a moze to suvisiet s hormonmi, napr prolaktin? jednu dobu som normlane nosila par dni bikinovy top, nic ine som nezniesla). Cyklus na den pravidelny nemas, takze tazko povedat. Podla mna nestuduj tolko a pockaj par dni a otestuj znovu... to bude najistejsie
@anicka291 áno
Neviem, mozno. Vyzera byt este mokry.
Ďakujem skúsim o dva dni ďalší
Baby čo to môže byt ? Po meškaní menštruácie som dnes mala na nohavickach veľa hnedého výtoku následne len trocha krvy ani nie ako obvykle
Ešte som zabudla dodať bolesti nemám ako pri menštruácii boli ma nakomplet cele brucho aj spodok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anicka291 kolko dňovu cyklus máš (je pravidelný? ?4.5. začala posledna MS?? Ovulácia bola kedy? To su take zakladne údaje na základe, ktorých sa dá PREDPOKLADAŤ či by to mohlo byť tehotenstvo alebo nie
Skús test o dva dni 🤷🏼♀️ robila si si test s citlivosťou 10??