Meskajúca menštruácia a HCG 0

di_us
3. jan 2018

Ahojte / Dobrý deň
Mám taký menší problém , Mešká mi menštruácia už asi 2 týždne . 2.1. som bola u gynekologičky , tá mi povedala že v maternici je vidieť len niečo malinké ( že to môžem byť dutinka) ale nechcela to povedať na 100% , poslala ma na krv , no dnes keď som si volala o výsledky tak mi povedali že HCG je 0 ... Zamrzelo ma to lebo sa s manželom snažíme o miminko asi rok ... Dostala som injekciu na vyvolanie menštruácie .
Pri mojej otázke že kedy by som ju mala očakávať tak mi povedala ak príde do 3 dní ( prišla by aj bez injekcie ) ak príde do 7 dní je to vďaka injekcie a bol niekde inde problém a ak nepríde do 10 dní tak si mám urobiť baby test a bude sa postupovať podľa výsledku testu.
čo si o tom myslíte ?
Ďakujem

catherinah
3. jan 2018

Ak je HCG nula je to asi jasne. Musis pockat.

di_us
autor
3. jan 2018

Hlavne má zaujimalo či už ste mali niektorá takúto skúsenosť , a hlavne ako to dopadlo. Skoro vo všetkých diskusiách som videla a čítala len tiež takéto otázky a rady ale ako to dopadlo som sa nikde nedočítala.
Nič iné ako počkať mi nezostáva . 😊

lilucha
3. jan 2018

A test si si robila

di_us
autor
3. jan 2018

To bolo ako prvé , vyšiel negatívny. Len má hlavne znepokojuje to že nemám žiadne príznak blížiacej sa mrchy .
A už mešká 2 týždne čo som nikdy predtým nemala najdlhšie meškanie mala tak 5 dni .

s_lovenka
3. jan 2018

Ahoj ja som mala presne toto iste ako ty tiež mi meškala 10 dni MS a isla som doktorke s povedala mi že vidí tam nieco ale že mi pichne vyvolávačku že keď som tehotna s tou injekciou sa to lepšie uhniezďuje a keď Niesom dostanem MS. Po inhejciu som dostala asi na 9 deň ale mala som hrozne bolesti takú mrchu som ešte nemala. Baby mi písali že podľa nich by to doktorka pichat nemala lebo je to na vyvolaním MS a ja som asi toho istého názoru teraz. Už by som si nedala vyvolávačku. Strašne má to mrzí od vtedy sa nám ešte nič nepodarilo.:(

majcika
4. jan 2018

Baby tym, ze vam pichnu vyvolavacku nemozu uskodit babatku. Ci sa to vasej logike prieci alebo nie. Vyvolavacka obsahuje hormon, ktory v pripade tehotenstva len posilni uhniezdenie. V pripade, ze zena nie je tehotna tak menstruacia pride. Ak vam niektore zeny tvrdia ine odporucte im nastudovat si aspon zakladne info. Nakolko takto dochadza k totalnym dezinformaciam

sonka333
7. jan 2018

Ahojte baby som tu nová a taktiež tu chcem k tomu niečo dodať,, aj ja som dnes 62den cyklu a menzes nikde,test robený pred 3dnami negat.a keďže má moja gynekologicka dovolenku tak som bola u inej kt.ju zastupovala,,,a jej postup pri vyšetrovaní?; žiadny usg ani injekcia na vyvolanie menzesu,, tehotenstvo vylučujem nakoľko si myslím že 62den cyklu by na teste boli koľajnice 😛 takže akási hormonálna porucha avšak tiež si myslím že tá dotyčná pani lekárka mohla aspoň usg urobiť ale čo už len vyčkávať do dňa kedy dôjde mrcha takže baby inak som tiež toho názoru že injekcia na vyvolanie menzesu by nepoškodila plod naopak posilnila by prípadne tehu

catherinah
7. jan 2018

@sonka333 injekcia urcite neskodi tehu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre