Meškajuca menštruácia a bolesti v podbrušku

monula3421
4. mar 2022

Ahojte žienky, chcem sa opýtať. Poslednú ms som mala 25.1.2022 (5dni) a doteraz (04.03.2022) nič :/ . Ms som mala ešte min rok nepravidelnú no od októbra po tabletkách od gynekológa mi chodila na čas, cca každých 30 dní . Mali sme s priateľom na konci februára nechránený styk a aj minulý týždeň v piatok. Testy som si robila,žiaľ nič . Mávam posledné dni mierne bolestí v podbrušku a spinenie. (Biele).
Čiže ms mešká už 10 dní a testy zatiaľ negatívne. A BT ..to som sa až teraz dočítala,že vyskúšať zmerať..tak včera 37.2 a dnes 37. Má niektorá podobný problém?
Ďakujem Mony 🙂

nelca0510
4. mar 2022

@monula3421 bazalku teplotu si musíš merať celý mesiac. Nie len 2 hodnoty,tie ti nič neurcia. Rob si testy cca každý deň pokiaľ môžeš byť tehotná,ako píšeš. Ak bude meškať dlho,objednaj sa ku gynekológovi na vyvolávacku.

monula3421
autor
4. mar 2022

@nelca0510 ahoj ďakujem a on by už videl či som tehu alebo sa mi iba zase poblaznili krámy?

monula3421
autor
4. mar 2022

@nelca0510 a koľko dní cca ešte tak počkať aby som sa mohla objednať na vyvolavacku?

nelca0510
4. mar 2022

@monula3421 14 dni

monula3421
autor
4. mar 2022

@nelca0510 ďakujem

snazilka225
4. mar 2022

@monula3421 podľa mňa je ísť najlepšie na krv hcg kľudne aj ako samoplatca a budeš si istá Ale 10 dní meškania je dosť podľa mňa už by mohol byt aspoň duch na teste 🤷🏽‍♀️

nelca0510
4. mar 2022

@snazilka225 tak milá snažilka,pravdepodobne nie je tehotná. Zas nedávaj jej tu nejaké steblá,lebo vo všetkom vidíš tehotenstvo

snazilka225
4. mar 2022

@nelca0510 áno preto som písala že po 10 dnoch už bude vidno určite na teste aspoň ducha no žiaľ keď ona má negatívne testy mi do jej tela nevidíme a nech ide na hcg keď sa vylúči tehotenstvo tak sa bude hľadať príčina meskajucej menštruácie 😊

monula3421
autor
4. mar 2022

@snazilka225 aj nad touto možnosťou som rozmýšľala,ak sa nedostavia ešte pár dní tak pôjdem rovno na krv 🙂 dievčatá ešte tak rozmýšľam, toho 25.2 čo sme mali nechránený tak nebolo toho tak veľa ,s prepáčením semena ..tak možno fakt to bude len nejaká iná príčina a nie možno tehotenstvo :(

nelca0510
4. mar 2022

@monula3421 ty po každom styku riešis objem semena? Akoze toto vazne ? Ak ti testy ukazujú negatívne,krv bude tiež negatívna.

snazilka225
4. mar 2022

@nelca0510 nieje to celkom pravda mám kamarátku ktorá mala testy negatívne až do 7tt tehotenstvo jej zistili z krvy 🙂 a však nehovorím že toto tiež môže byť ten prípad ale môže sa stať , môže byť ovulácia posunutá a test následne ešte len bude pozitívny príčiny sú rôzne my tu nezistime nič najlepšie je ísť ku gyn a ta povie viac 🙂

ivaa_
4. mar 2022

Ahoj 🙂 presne som to mala alo ty , dnes som bola u gyn, nie je to tehotenstvo ani mič iné nenašiel . Proste mi mešká a to mi nikdy predtým nemeškali a 4testy negat - 15 dní mešká
A ano na sone mi povedal že by už videl

monula3421
autor
9. mar 2022

@ivaa_ ja som sa tiež chystala dnes ku gyn. ale už mi prišla ms , tak to teda nevyšlo :/ začala som ale užívať femibion tak hádam sa podarí neskôr

nelca0510
9. mar 2022

@monula3421 aspoň, že máš túto diskusiu. Vidíš ako vyzerá biely test,tak ako sme ti hovorili. Nehladaj duchov tam,kde nie su.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre