Ahojte 2 dni mi meska menstruacia..ukazal by uz test tehotenstvo? Dakujem
@pribinak robila som si dnes ale je negativny
Tak menstruacia môže meškať aj pre inú príčinu ako tehotenstvo, napr cysta
mne meškala tri dni a nebola som tehotná, veľa vecí vie ovplyvniť cyklus - stres napríklad...
Ak si robila test 2 dni po očakávanej MS, ideálne z ranného moču, tak už by tam mala byť aspoň slabá druhá čiarka.. takže tehotenstvo to zrejme nebude. Mne občas zvykla prísť MS o nejaké 3 dni neskôr, stres to vie takto posunúť.
@54tinka54 ano po ocakavanej skusim este o dalsie 2 dni ak nic tak zavolam na gynekologiu
Áno, mne tento mesiac po 3 dňoch meškania ukázal test 2 čiarky a po 4 dňoch digi clearblue ukazal 2-3. Takže ešte sa testni a keď nič neukáže, zavolaj na gyndu 🍀
este stale je sanca, ze si tehu,a k nevies, kedy bola ovulka, ovulka sa moze posunut kludne aj na obdobie ocakavanej ms co je zhruba o 2t( smaozrejme toto je uz extrem, moze byt posunuta aj o 5dni oproti normalu ).
a v takom pripade by si mala pozitivny test asi az v obdobi, ked ti bude ms meskat 7-10dni, vynimocne az po nejakych 14dnoch.
cim dlhsie meska, tym nizsia sanca. uz teraz je sanca ze si tehu mensia, ked ti vychadza negativny test, ale vylucene to este stale nie je. cim dlhsie po ms bude, tym viac bude sanca klesat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno