Ahojte,
menštruáciu som mala naposledy od 23.9. a pohlavný styk naposledy 7.10. Menštruácia mi teda dnešným dňom mešká 9. deň - robila som si 3 testy (naposledy dnes, všetky 3 negatívne). Takže predpokladám, že takmer mesiac po styku by už test ukázal prípadné tehotenstvo (prosím opravte ma ak sa mýlim).
Čo sa týka príznakov, tak ma počas dňa "prepadnú" kŕče v bruchu, ako keby má menštruácia prísť ale po chvíľke to prestane. Lieky neberiem žiadne, antibiotiká som v poslednej dobe tiež nebrala. Menštruáciu som vždy mala viac-menej pravidelnú, niekedy sa oneskorila o 2-3 dni ale nikdy nie takto dlho.
Chcela by som sa spýtať, stretla ste sa niektorá už s týmto? Prišla Vám menštruácia sama alebo ste navštívili gynekológa? Prípadne nejaké rady na vyvolanie meškajúcej menštruácie.. 🙂
Moja doktorka má momentálne dovolenku, preto sa chcem uistiť aspoň takto.
Za všetky rady ďakujem 🙂
Teraz toľké ženy, čo majú výkyvy v cykle. Môže to byť aj tak aj tak 🙂 I keď na 9ty deň si myslím, že by si aspoň jeden test už mala pozitívny.
Ďakujem kočky, menštruácia nakoniec dorazila po 10. dňoch sama 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
obcas sa to stava. vzdy som mala ms pravidelnu, ale obcas prisli aj taketo odchylky. ms mi meskala asi 2t. niekedy prisla sama, inokedy pomohla inj od dr