Meškajúca menštruácia

petrina18
30. júl 2022

Ahojte dievcata,
Minuly mesiac som pisala tak vtedy MS dorazila meskala cca 4 dni, no teraz meska 8 dni, bazalna teplota niekolko dni 37.2, byva mi cudne ale zas neviem ci si to len nenahovaram tento tyzden cely bol zvlastny mala som niekolko dni nizky tlak, kava mi prestala chutit no a namiesto MS mam biely vytok veela vytoku.. Gynekolog je na dovolenke az 8.8 pride, podbrusko pobolieva ako pred MS ale tehu test negativny, tak ja neviem ci je to len cudne PMS alebo neviem uz 😔vlastne otazku ani nemam len ci ste nieco podobne mali...

olivia_s
30. júl 2022

@petrina18 ahoj, ovulku si mala odsledovanu kedy cca prebehla?

petrina18
autor
30. júl 2022

@olivia_s ahoj 9.7 podla ovu testov

olivia_s
30. júl 2022

@petrina18 v tom pripade si myslim, ze by uz mal test ukazat pozitivny vysledok ak by to tehu bolo. Mala si predtym pravidelne cykly? Aj ja mam dnes vela mliecno-bieleho vytoku, ale som cca len 5 dni po ovulke a tiez mam ms bolesti. Tehu to asi nebude, nam sa nedari tretim rokom.

bona12
30. júl 2022

@petrina18 ahoj, ak si mala podla ovu testov 9.7. pozitivny vysledok,tak ovulka prebehne nasledne v priebehu 12-36hod, u kazdej zeny inak...cize mohla si mat kludne aj skoro o 2 dni neskor po pozit.teste. Ten vytok sa da pokladat za priznak tehu,mava ho vela zien,aj ja som mala. Bazalna je tiez taka,ze by to mohlo byt tehu, a aj to s tou kavou si myslim,ze je priznak,kt.sa asi neda uplne vsugerovat. Podla mna to moze byt tehu, len ti stupa pomalsie HCG a nemusel ho test este zachytit. Ak nedorazi ms, skus testovat o 2-3 dni,ci sa neukaze apson slava ciarka . Drzim palce 😉

petrina18
autor
30. júl 2022

@bona12 ďakujem, uvidim teda 😊

petrina18
autor
30. júl 2022

@olivia_s praveze uplne ako hpdinky, len minuly mesiac meskala a tento inak presne vsetko

petrina18
autor
30. júl 2022

@olivia_s meskala mi vzdy ked som bola tehu ale do cca 5 dni prisla ale to som aj testy mala pozitivne.. Boli to biochemicke tehotenstva testy ktore uplne slabli kazdym dnom... My sa tiez snazime rok a pol no neuspesne... Tak musim len cakat teda

olivia_s
31. júl 2022

@petrina18 ja som tiez mala 2 biochemicke, do 13 dpo ciarky silneli a potom ostali rovnake asi tyzden a potom to odchadzalo. Napis ako si dopadla, dnes si skusila test?

petrina18
autor
31. júl 2022

@olivia_s test opat negativny ani len duch, ms nikde, tak asi zas nic ved test by uz cosi ukazal 😔.. Ja som mala 4 biochemicke 😔 vzdy v den ocakavanej ms krasna druha ciarka ktora potom kazdym dnom slabla a potom menzes.. Mam za sebou hematologiu aj reprodukcnu imuno aj stitna vsetko ok v septembri ideme do centra...

olivia_s
31. júl 2022

@petrina18 to ma mrzi, ja som mala 1 bioch prirodzene a 2.bioch po ivf, vsetko mame ok, len na reproimuno zistili, ze moja imunita zabija partnerove spermie. Tak este skusime 2 mes prirodzene a ideme do dalsieho vkladu ale bez odporucanych kortikosteroidov... zvlastne, ze tolko ms meska, ked si ju mala ako hodinky. Ries to s gyn, ci nezblbli hormony.

petrina18
autor
31. júl 2022

@olivia_s drzim vam palce 🙏🙏 gynekolog bude az 8.8 v ambulancii ak do vtedy nedostanem isto pojdem

zuzks5
31. júl 2022

nooo joooj taketo cakanie, to je veru na nic, ale dufam, ze to dopadne hlavne podla tvojich predstav

petrina18
autor
31. júl 2022

@zuzks5 ďakujem, ano cakanie je hrozneeeeee

olivia_s
31. júl 2022

@petrina18 daj potom vediet co si zistila 🙂 drzim palce

petrina18
autor
31. júl 2022

@olivia_s dakujem jas e dam info 😊😊

any_soj
31. júl 2022

@petrina18 podľa teploty si mala ovu kedy? Test nedokazuje, že bola ovulácia, iba že sa na ňu telo pripravovalo. Len teplota ti to vie potvrdiť, alebo teda sono. Ak by si mala ovuláciu 9.7., nie si tehotná a ms nikde, to by bolo ozaj veľmi zvláštne.

petrina18
autor
8. aug 2022

@olivia_s ahoj dnes som bola u gynekológa lebo menzes meska 17 dni, tak mam vysoko sliznicu a pichla mi vyvolavacku viac som sa nedozvedela bola to zastupujuca lekarka

olivia_s
8. aug 2022

@petrina18 cize tehu je vylucene, to ma mrzi. Snad ti pride ms co najskor a posnazite sa dalsi cyklus. Skus si u svojho gyn vybavit nejake vysetrenie, nech sa zisti pricina.

petrina18
autor
8. aug 2022

@olivia_s neviem ci uz tie vysetrenia nenecham na kliniku mali by sme v septembri ísť. Ja uz som normalne premyslala ci mi nezacina skor menopauza neviem uz ma to nebavi 😔

petrina18
autor
9. aug 2022

@olivia_s len nechapem tomu preco mambazalnu teplotu stale 37.2 aj vcera aj dnes, fakt uz nechapem, nemas s tym skusenost?

olivia_s
9. aug 2022

@petrina18 vies co ja som vzdy mala 27-28 dnovy cyklus, a teraz treti mesiac mam 31 dnovy... neviem co sa deje u teba, nechaj to na centrum nech porobia vysetrenia. My uz mame ivf za sebou, ale tam mi nikto ziadne vysetrenia nerobil. Isli sme priamo do stimulacie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre