Meškajúca menštruácia 4 dni

janulik198281
20. máj 2024

Ahojte, dnes mi 4. Deň mešká ms( väčšinou mám pravidelne 28/29 deň cyklu) no dnes je to už 31. Deň cyklu a stále nič. Mám iba taký krémový hustý výtok bielej farby.. test som si robila dnes rano a nič. Tehotná byť nechcem/ nemôžem.. máte niektorá skúsenosť a týmto? Vopred vďaka za odpovede🙂

sweet20
20. máj 2024

@janulik198281 nemala si od poslednej menstruacie viac stresu?

janulik198281
autor
20. máj 2024

@sweet20 akože bol nejaký stres ale to mávam v podstate pravidelne a nemeškali mi doteraz..

chvostik1
20. máj 2024

A tehotná byť nemôžeš lebo nechceš alebo nemôžeš lebo používaš ochranu a test vyšiel negatívny?

Lebo ak máš nechránený sex, je tu možnosť, že si mala posunutú ovuláciu, tým pádom veľmi nízku hladinu HCG a test to ešte nemusel zachytiť.

Pretestuj sa preventívne za 2-3 dni a ak bude test stále snehobiely a MS stále v nedohľadne, zájdi si radšej k dr.

chvostik1
20. máj 2024

Ešte ma napadlo, nebola si minulý mesiac chorá? Mne sa za celé tie roky 2x stalo, že mi meškali 2 týždne, ale to som bola tesne po MS tak chorá ako pes, že mi to posunulo tu ďalšiu až o 2 týždne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre