Meškajúca menštruácia

96sofia96
7. dec 2023

Ahojte,
Mám taký problém, že momentálne mám 44 deň cyklu a ešte som nedostala menštruáciu. Bežne ju mávam na 34. deň. Prsia ma tak bolia, ako keby mi išli vybuchnúť, niekedy mávam bolesť prsníkov pred menštruáciou, ale teraz mám pocit, že je silnejšia. Už asi týždeň pociťujem bolesti v podbrušku, ako keby som mala dostať menštruáciu, ale stále nič. 3 dni dozadu som mala biely výtok bez zápachu, ktorý bol sprevádzaný bolesťou, ako keď mám menzes. A teraz ma už druhý deň boli hlava. S priateľom sa snažíme o bábätko, no bojím sa robiť si test, aby som nebola opäť sklamaná :( čo by ste robili na mojom mieste?

lucia851
7. dec 2023

@96sofia96 tak si ho prosím ťa správ to je jasné že si určite tehotná

katariiinkaa
7. dec 2023

@96sofia96 určite skús spraviť test, držím palce ❤️ daj potom vedieť ako dopadol

januska12323
7. dec 2023

Už ti mešká 10 dní to budú koľajnice ako svet.

martinka13
7. dec 2023

No asi by som si spravila test. Na čo čakáš? Horšie je nevedieť, ako vedieť pravdu. Môj názor je, ze si tehotná. Mala som presne také príznaky ako Ty.

jajka124
7. dec 2023

@96sofia96 urcite by som si test spravila ak test bude negativny, zašla by som ku gynekologovi

ailiba
7. dec 2023

@96sofia96 odhodlaj sa a otestuj sa, neistota je najhorsia... Zbytocne sa neuzieraj. Meskat ti moze aj zo stresu... Nech uz vies na com si. Test ti to uz urcote ukaze spolahlivo.

dadka1997
7. dec 2023

@96sofia96 co by ste mi odporucili spravit ? Nooo ja by som odporúčila test, ale ak sa bojiš 😃 predovšetkým ak si tehotna, po 10 dňoch od vymeskania budu na teste krasne kolajnice 😍 tak drzim palce

96sofia96
autor
7. dec 2023

Ďakujem za povzbudenie, bojím sa len sklamania. Mám pcos, v januári ma čaká drilling vaječníkov, preto nemám odvahu si robiť test a vždy si poviem, že ešte počkám 😁

bambieblue
8. dec 2023

@96sofia96 zájdi za doktorom

silvia140413
8. dec 2023

Ahoj, robila si si test? 🙂

96sofia96
autor
9. dec 2023

Takže dopadlo to tak, že test som si ani robiť nestihla a dnes som dostala kramy. Vyhasla aj posledná iskrička nádeje. 🙂 snáď to raz vyjde.

lucia851
9. dec 2023

@96sofia96 to ma mrzi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre