Meškajúca menštruácia

14. aug 2023

Ahojte dnes je to 8 den co mi meska ms.Ano testy som robila su negativne kupla som si aj digitalny ten tak isto negativny nemam ziadne priznaky ani nic jedine co som mala boli take bolesti ako pri ovulacii. Dr ma dovolenku robi az od buduceho tyzdna. Mali ste niektora nieco podobne?

luciah187
14. aug 2023

Ano, no ak sa vyluci tehu, doktor pichne vyvolavacku. Mala som to 3x v zivote, vraj asi stres.

autor
14. aug 2023

@luciah187 aj ja som pocula ze to moze byt zo strestu sle nie som si vedoma toho ze by som nejaky zazivala..len to cakanie este tyzden bude pre mna nekonecne.Neviem ci mam este spravit o par dni test ci uz nie

autor
14. aug 2023

@luciah187 a dakujem ti za odpoved

petra92
14. aug 2023

Mne sa pravidelne posúvala menštruácia tak 2x do roka o týždeň až 10 dní. Zväčša cez leto a v zime 🤷‍♀️Vôbec to nechápem ale je to tak. Proste meskala týždeň a už potom chodila tak, vždy 30 dňové cykly.

autor
14. aug 2023

@petra92 to mi povedala aj sestricka u zastupujucej dr ze to zvkyne byt raz az 2x do roka..alebo ze mozě byt aj tehotna ale test to neukazal ale to si ja myslim ze uz by nieco ukazal..dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre