Zdravim, mam pravidelny cyklus 28-29 dni… menstruacia mi vsak meska uz 8dni. Snazili sme sa o babatko dva roky, nakoniec sme sa rozisili a ja som odvtedy celkovo dost v strese. Test je negativny, zajtra urobim dalsi. Mam vsak celkove obavy, ze teraz po prevaleni partnerovej nevery sa nam zadarilo…🙄 Mam cakat ci zajst za gynekologom? Dakujem vam za rady.
Myslim, ze test to tak skoro neodhali. Skor ten gynekolog. Urcite to chces vediet, takze chod.
Dakujem,tak este chvilku pockam a zajdem za lekarom.
Po 8 dnoch meskania by uz test ukazal - ale ak si mala posunutu ovulaciu, tak vlastne este nemeska a uvidis. Sucasne ti prave ten stres mohol oddialit menstruaciu. Drzim ti palce, urcite mas teraz tazsie obdobie 🤗
kedy bol naposledy styk? ak je to viac ako 2t,t ak je minimalna sanca, ze si tehu, lebo test by ti to uz ukazal aspon minimalne ducha.
@majamat naposledy bol tusim po menstruacii (18.2 mi zacala) niekedy okolo 26-29.2 sme naposledy spolu spali a potom sa mi priznal…koncom februara..
@zuza265 Dufam, teraz by som babo nechcela. Kebyze mam byt na neho sama. Toho idiota uz nemam chut vidiet. 🤦🏻♀️ ani sa mi neozval,neospravedlnil len mi to oznamil a odisiel…po 8rokoch.
28.2 preklep😂🤦🏻♀️
to uz je skoro mesiac, to uz by si mala na teste kolajnice.
test ukazuje ducha niekomu uz po tyzdni od oplodnenia. nevmozes vediet, ekdy presne doslo k oplodneniu, lebo spermie nejaky cas preziju, vedia si pockat na vajicko,a le to len par dni, kazdopadne aj keby, uz je to minimalne takych 22-25dni od mozneho oplodenia.
niektorym zenam ducha uaze 10dni po oplodneni, cize 14dni po styku. potom ciarka silnie a teda po 20dnoch uz su jasne 2 ciarky a dokonca aj ked sa test robi kedykolvek v priebehu dna.
myslim si, ze tehu urcite nei si, skor to bude stres.
To je paradox života, čo? Držím palce!
Konecne prisli,🎉🎉🎉🎉dakujem vam este raz😇
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môžeš to mat na aj zo stresu, počkaj pár dní a ked ms nepríde tak na gyndu nech sa na teba pozrie