Ahojte baby vedeli by ste mi poradiť naposledy som mala menzes 12.2. teda prišli na 30.den menštruačného cyklu a dnes je už 32.deň menštruačného cyklu a ešte nič vždy sme používali ochranu kondóm nerozumiem prečo meškajú už som z toho trochu v strese je pravda že som mala stres a užívala som antibiotiká no neviem myslíte že prídu?
meškajúca menštruácia môže mať veľa dôvodov, tehotenstvo býva len jeden z mála. U teba by som skôr ako dôvod tipovala na tie antibiotiká a stres.
@pupetko263 urob si test a uvidis. Pokial bude negatívny, bola by som v kľude. A inak mne raz zo stresu 1 mesiac aj vynechali, raz meškali 2 tt. Cize stres je na toto fakt sviňa. Este tie atb k tomu.... pokial ti do týždňa neprídu a budeš mat negat.test, normalne chod na vyvolavacku.
@lienka.7 ja si myslím že nemám byť prečo tehotná mali sme ochranu zakaždým
Ked si bola chora, mala nejaky zapal v tele, vie to solidne posunut ovulaciu a tym padom aj MS... sprav si test (pre klud duse), ale ja by som este tyzden pockala a potom behla na gyndu, ak by neprisla, mozes mat aj nejaky dalsi skryty zapal (vajecniky, maternica, to ani neboli dlho a crp je vyssie veru) alebo cysta, ja som mala minuly cyklus, nastastie potom praskla sama.
@motylicek07 aj si si robila test?
@pupetko263 ano a negativny
@motylicek07 aj ja som si robila teraz a tiež negatívny jedna čiarka
@motylicek07 teraz ako dlho mám čakať pokiaľ prídu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
aj mne meškajú už 4dni a tiež sme sa chránili. musíme počkať, neviem ako by sa dalo privolať ju skôr- a tiež mam stres