Meškajúca menštruácia

alexo
21. jan 2012

Ahojte, prosím o radu,menzes som mala naposledy 8.12. a teraz mi mešká, ale tehotná by som nemala byť, lebo tehotenský test mi vyšiel negatívne.
Čo to môže byť?
Ďakujem za rady... 😉

ikke
21. jan 2012

@alexo falosny teh. test, stres, prechladnutie, lieky, hormonalna porucha, to moze byt vsetko mozne... skus o par dni este test, ak nic, sup k dr. 😉

alexo
autor
21. jan 2012

@ikke ahoj, vždy som mala nepravidelnú menšt., len po pôrode sa mi upravilo, len teraz naozaj neviem, som aj trochu prechladnutá, alebo mám zas cystu...
Ďakujem krásne za radu.

daysi311
12. feb 2012

Baby...tyzden po styku som mala menzes normalne skoro 7 dni a silnu...nemavam pravidelnu,takze..asi zbytocne stresujem,ze som tom,ze??ukludnite ma..mam priznaky ako pred menzesom,take ako vzdy...

lucifer013
17. mar 2013

@daysi311 To je bežné aj u mňa, že po sexe hneď nasledujúci deň mám silnú menzes, - ale je to pre mňa len dobre, lebo sa mi potom skráti doba menštruácie, čiže sa mi skončí o 2-3 dni skôr.. :D U každej je to individuálne.

petulinka345
18. mar 2013

uz 3 meisac mi meska tehtona nemozem byt nakolko sex som nemala len petting ked sa on spravil na moj zadok a dobre ma utrel a hned na druhy den som dostala ....ked som bola u gynekologa v januari povedal ze to moze byt zo stresu alebo ze som bola vtedy trochu prehchladnuta ale toto uz je 3.mesiac co meska a vzdy som mala pravidelnu.....neviete mi poradit co to moze byt?
dakuejm

denisa__555
15. mar 2014

Ahojte , mám prosbu . Mešká mi menstruacia 3 deň . Bazalanu teplotu mám výsoku 36,9. V kuse som unavená ale robila som si test . Je možné že som v tom ?

mmiminka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre