Ahojte, prosím o radu,menzes som mala naposledy 8.12. a teraz mi mešká, ale tehotná by som nemala byť, lebo tehotenský test mi vyšiel negatívne.
Čo to môže byť?
Ďakujem za rady... 😉
Baby...tyzden po styku som mala menzes normalne skoro 7 dni a silnu...nemavam pravidelnu,takze..asi zbytocne stresujem,ze som tom,ze??ukludnite ma..mam priznaky ako pred menzesom,take ako vzdy...
@daysi311 To je bežné aj u mňa, že po sexe hneď nasledujúci deň mám silnú menzes, - ale je to pre mňa len dobre, lebo sa mi potom skráti doba menštruácie, čiže sa mi skončí o 2-3 dni skôr.. :D U každej je to individuálne.
uz 3 meisac mi meska tehtona nemozem byt nakolko sex som nemala len petting ked sa on spravil na moj zadok a dobre ma utrel a hned na druhy den som dostala ....ked som bola u gynekologa v januari povedal ze to moze byt zo stresu alebo ze som bola vtedy trochu prehchladnuta ale toto uz je 3.mesiac co meska a vzdy som mala pravidelnu.....neviete mi poradit co to moze byt?
dakuejm
Ahojte , mám prosbu . Mešká mi menstruacia 3 deň . Bazalanu teplotu mám výsoku 36,9. V kuse som unavená ale robila som si test . Je možné že som v tom ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alexo falosny teh. test, stres, prechladnutie, lieky, hormonalna porucha, to moze byt vsetko mozne... skus o par dni este test, ak nic, sup k dr. 😉