Ajojte. Mam taku dilemu. Minuly mesiac som mala ms posledny den 23.12. vtedy sme sa aj s priatelom pomilovali a sup.🙂 No a tento mesiac som mala dostat 17.1., meskala mi 10 dni, tak som si sla k lekarovi (pondelok)po vyvolavacku. Inak mavam ms pravidelnu. V stredu sme sa znova milovali,ale som si ista,ze sa do mna nespravil a preto mam teraz obavy. Dostala som vo stvrtok ms, ale taku zvlastnu. Slabu a mam v nej take zelatinove,slizke hrudky. Neviem,co to je,pretoze som to nikdy nemala,iba klasicku zrazenu krv,take tmave hrudky. Teraz sa bojim, pretoze co ak som bola tehu a potratila som...Alebo zeby by som mohla byt? Tyzden pred tym ako som mala dostat ms, ma bolelo brusko, no nedosla. Ked som cakala na ms,som jedla salatovu uhorku,ktoru inak neznasam,bola som strasne citliva. Nepijem uz teraz vobec kavu poobede, lebo mi nechuti uz volajak, som strasne unavena a mam zvysenu teplotu. Viete mi niektora poradit, co by to mohlo byt? Mate taku skusenost?? Dakujem...
@nikola511125 mala by si sa obratit na doktora...ale kedze sa v tomto pribehu objavila salatova uhorka,neviem neviem
lekar mi spravil aj preventivnu a vsetko som mala v potiadku. pred tym,ako som bola u nho,som si robila test,no vysiel neg...
priatel sa spravil vtedy,ked som mala ten posledny den ms (23.12.).to by teda lekar pri preventivnej videl,nie? ci v ktorom tyzdni je to uz vidiet? Bola by som rada,keby som,ale co znamena teraz ta zvlastna menstruacia? mam ju len 2. den.
A ta uhorka 😀 dobre viem,ze ju neznasam, no oana vyzerala tak pekne,ze som na nu dostala az chut! 😀 Som jedla jedno cez druhe. A doteraz mam stala pocit, ze sa mi chce ist na wc. No mam obavy,pretoze mi nejde do hlavy,ze som dostala takuto divnu ms...:-/
ty si jedla uhorku? takze ked kuknem do svojej kristalovej guli, tak jasne vidim, ze si tehotna...davaj na seba pozor a radim ti dodrziavat sexualnu abstinenciu aspon 3 mesiace, aby si nahodou nepotratila...pekne prazdniny 🙂
@nikola511125 ake bolo vysvedcenie? 😅
@natas4. Mam 21 rokov. Nikdy som sa nezaoberala tehotenstvom, skratka pozorujem na sebe dost zmien a nielen co sa jedenia tyka... Mrzi ma,ze si to nezobrala vazne napisala som, co ma napadlo. Palia ma prsia, casto chodim na wc uz asi tri tyzdne, mam nafuknute brucho, som unavena a. tocieva sa mi hlava. a zacinaju ma boliet an krize. Skratka mam obavy, do toho ta zvlastna menstruacia. Prepac, ale moc si mi nepomohla tvojou odpovedou...
@zuzkaanicka. Do skoly uz nechodim skoro 2 roky.......
@nikola511125 to je chyba, mozno by si si mala nieco dostudovat 😉
Mam dostudovane! Baby ja to myslim uplne vazne...Skratka som v koncoch, kedze je este vykend a nemozem sa dostavit k lekarovi. Nerobim si z toho srandu...Potrebujem poradit, ak by ste boli niektora taka mila...
@nikola511125 urob este jeden test, a ked nic, tak je to snad i ok... :D
@olifcek. Dakujem, urcite spravim...Hned zajtra. Hadam mi neskresli vysledok... Citala som tu, ze sa moze aj pocas ms, tak spravim. To urcite hej...
@nikola511125 Nechápem tieto otázky, som tehotná, nie som tehotná? A odkiaľ to má kto tu vedieť? Ty si poznáš svoje telo, nie my. Pokiaľ na sebe vidíš zmeny tak choď k doktorovi, nech Ti zoberie krv a budeš mať istotu. Ja som bola tehotná a ms som stále mala, až na druhý mesiac, keď mi meškala týždeň a bola som strašne unavená a mala citlivejšie prsia som vedela že asi nie je niečo tak ako bolo, a to sa priateľ do mňa ani ,,nespravil" .. takže namiesto písania na MK by som ušetrila čas a išla rovno k doktorovi ..
Ved jasne,len ma najviac trapila ta divna slaba ms,pri ktorej mam take divne hrudky,ktore som este nikdy nevidela...sama viem,ze by som mohla byt v inom stave...to sa tu konkretne nepytam...pytala som sa, cim to hlavne moze byt,ci ste nahodov nemali nikto nieco podobne...ale dakujm...k dr samozrejme pojdem,no nemam ako cez vykend???
Ahojte. Test som si vtedy robila hned na druhy den,no neg. Ta ms mi trvala len 3 dni,cele iba taka slaba. Potom nic. Dnes som dostala taky bledo hnedy, do ruzova sfarbeny vytok. Ja uz fakt neviem, co si mysliet, pred tym som to nemavala takto. Uz sa este aj bojim ist k tomu lekarovi. Prosim nemate niektora podobne skusenosti?
@nikola511125 ahoj ja si myslim ze budes v tom, 🙂 ten bledo hnedy mas uz po menstruaciji kolko dni
@natas4 ahoj a mne sa nemozes pozriet do tej guli heh,,,,dobre si napisala,, 🙂
@nikola511125 ty radsej nemysli 😝 od 31.januara si mala dost casu zajst k lekarovi
tiez si myslim,ze budes v tom,ale isla by som na gyndu,ci je to dobre uchytene atd. Nic za to nedas,len trosku casu a budes mat klud na dusi..
@kristinka28 den po ms som mala raz taky tmavo hnedy husty,ked som zdvihla mojho psa,kedze sa vonku odtrhla z obojku. potom nic a iba dnes mam taky jemny ( vodovy nie husty). vela chodim na wc...
@kiki68 budem musiet ist...len sa stale prehovaram,mam uz aj strach...:-/
a z coho mas strach? ja by som mala skor opacne, keby neviem co sa tam v brusku deje, ci som,ci je to ok...no ved to poznas. Radsej raz rozcapim nohy a mam pokoj...neni nad to vediet,ze si alebo nie si tehu...prestanes sa tak sledovat...
@kiki68 Mas pravdu...Vies ja som mu pisala email este cez ms,ze cim by to mohlo byt a on odpisal,ze to moze byt aj s tej inekcie,ze to mam brat ako normalnu ms. No a mam teraz aj strach,ze co mi povie,ked tam pridem po tyzdni aj pol znova...Dufam,ze to dobre dopadne. Mam priznaky,ako by som bola v tom,nikdy som sa takto necitila,ale ak povie,ze nie,tak budem asi strasne sklamana. A co ak stale aj tak ostanem na pochybach,kedze mi neustale uz vrtaju v hlave clanky,ktore som uz precitala nespocetne mnozstvo,pri ktorych sa doktor este nevedel vyjadrit,alebo sa vyjadril zle. Mam strach z toho...:-/ Fuu a prepacte mi baby,ze sa tu tak nervujem, len nemam sa s kym ani o tom poradit a priatela tiez nechcem zbytocne namotavat,ak nebudem tehu...:-/
@nikola511125 v pohode,vsak ja by som tiez stresovala,ze co a ako. Ja ked som bola tehu,tak som zacala jacat po muzovi,ze ja musim ihned na sono ( som prilis fajnova z veteriny,kde ihned vsetko ide 24hod. denne) ten na mna pozeral,ci mi z toho nehrabe 😀
Inak z tej vyvolavacky mozes mat rozhadzany menzes,ale keby si tehu nemalo by to nijak ublizit. Sesterke dala jej uzasna gyndoska 3 vyvolavacky nez jej cvaklo,ze je fakt tehotna naprik hormonalnej antike. Proste je sesterka plodna ako ceresna a chybicka se vloudila. Ma uplne normalne dietatko, teda uz to chodi do skoly 😉 Tak sa neboj a chod k dokimu,nech to mrkne,ak si tehu tak tehu budes a potom nech je vsetko v najlepsom poriadku 😉 Doki podla mna spravi sono,lebo to je robota na 5 minut, vezme krv ked tak a vybavena vec... 😉
:-/ no takze...akurat som prisla od lekara,povedal,ze nemam ziadny zapal,ani nic. ze akurat sliznicu mam taku nejaku,akoby som bola na zaciatku cyklu. nebral mi ani krv...Podla tohto,by som asi teda nemala byt tehu ☹ len stale ma stve ten vytok,dnes som mala slabo ruzovy,iba ked som sa utrela. Mam stres,lebo fakt,ze sa mi toto este nestalo. pred tym,to uz je asi dva roky dozadu,som brala antikoncepciu a po vysadeni som mavala problemy s cyklami,chodievala som aj na vyvolavacky,no nikdy som nedostala ms po nich takuto a ziadny vytok,nic...uz vyse pol roka mi chodievala uplne pravidelne a takych 5 dni som ju mala... No nezostava mi asi nic ine, len cakat na dalsiu ms...☹
Ahojte mamičky idem si k vam po radu .. Ms mi meskala 15dni na 16sty den prisla no velmi slaba trvala iba 2 dni no za2 tyzne nato som dostala neska rano zase ms slabu a pomaly mizne uplne ..tessty som robila este ked mi meskala 15 dni a negativne ..k dr idem o tyzden ..nemate podobne skusenosti co to moze byt? Zacinam sa bat ..dakujem pekne za rady ..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
kludne mozes byt tehotna. kludne Ti mohlo nedobre urobit, ze si si dala pichnut vyvolavacku.
urob si test.
nechapem, ako sa zeny mozete na sto percent spoliehat na to, ze nieste tehu, lebo sa do vas ,,nespravil".