Dobrý deň.
Menštruacia mi meska 2 tyzdne.mala som 3dni hnedy vytok a uz ako tak aj dve kvapky krvy.Z coho to mozem mat?Neviete mi poradit?Pohlavny styk som nemala.Len ma moj priatel prstoval.Moze sa stat ze ked mal spermiu na prste tak by som mohla otehotniet?
Najlepsie je to krvy
Spermiu na prste 😂😂😂😂
otehotnieť môžeš aj ked si oblečieš jeho slipy, takže pozoor 😀
...ako sa mu dostala tá spermia na prst? 😀
Jaaaj,mládež.... 😖
to by uz aka smola bola ze JEDNA spermia na prste...a prave tym prstom by ta robil? to uz skor otehotnies z toho ze si pila z pohara ktoreho sa tym prstom dotkol pan prstovatel
Joj moralistky... Lebo vy ste v puberte petting nerobili nie ??? Robili a ak mate pubertalne deti, mam novinu - robia to aj oni ! A slecna odpoved: Si dama, tak vrhnut tu slovo prstoval je vulgarne. Mas svoju hodnotu a aj tvoje lono nie je vec verejna, ale urcena pre vynimocneho cloveka a vynimocne situacie. Lebo, ked ta bude 'prstovat' kade kto, tak budes palculienka a neskor lahka korist a tej nalepky sa nezbavis uz nikdy a v 30 ta nik uz nebude chciet 😉 A tehotna byt nemozes. Maj dusu na pokoji. Nabuduce sa vsak pri laskani dohodnite, z najprv urobi on radost tebe a potom ty jemu, aby to bolo bezpecnejsie a aby si nepanikarila po kazdej intimnej chvili. Vela zdaru 🙂
Ahoj to je kravina vies aká blba otázka ucila si sa biologiu tak si ju zopakuj a dozvies sa odpoveď ako sa robia deti
Mila slecna, do buducnosti informacia, ze okrem toho ze to bude asi hormonalny vykyv, pre pokoj duse sa daju v lekarni kupit aj tehotenske testy ktore vedia zistit tehotenstvo od 5.dna tehotenstva ...
😀 Infarktove stavy 😀 Meškanie menštruácie môže mať kopu príčin, keď tak nad tým rozmýšľam, začnem muža kontrolovať, či si pred jedlom umýva spermie z rúk 😀
Booožiku, nechcem uraziť ale taketo otazky milujem...a my odkial máme vedieť čo ti je? Vyšetruje tu azda niekto cez internet?? Treba zájsť na gynekologiu, ak si nemala pohlavný styk tak z prstovania je veeelmi mala pravdepodobnosť že si tehotná, zase musí tam byť aj nejaka koncentrácia tých spermií. Tu sa iste nedozvieš ,,čo ti je,,. Šup na gyndu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Že pomoooc!? Tebe už sa nedá pomôcť 😉 🙂