Mešká mi menzes, mám nafúknuté bruško. Čo to môže byť?

eliska1986
19. máj 2015

Vo february som vysadila hak,menzes v pohode februar,marec a april prisiel maj a menzes nikde,meska mi uz dva tyzdne,testy su negativne,brusko mierne nafuknute,vraj som velmi opeknela,casto chodim na wc ale ziadne bolesti nemam,moze to byt aj naznak tehotnosti?no aby som nezabudla tak koncom aprila som zacala chudnut,to iste bolo som mala pri prvom tehotenstve,poprosim vase nazory mamicky

bielavila
19. máj 2015

bez na gyndu, my by sme iba hadali co si alebo niesi tehotna 🙂

ukulela
19. máj 2015

vo vesteckej guli mam, ze si tehotna.
v kartach mi vyslo, ze tehotna je susedova fenka s tym bernardinom z vedlajsej dediny.
z kavovej usadeniny mi to vychadza na cystu na vajecniku.
z dlane vidim iba to, ze treba ti jest citronove napolitanky.
... nevidime ti do maternice, na to su ini odbornici. ja ti babo prajem, no moje prianie ani myslenie si o tom ci si/nie si noc neznamena.

moni244
19. máj 2015

ja som vysadila antikoncepciu v septembri, 3 mesiace menzes ako hodinky a zrazu nedosiel, meskal mi 2 tyzdne, potom dosiel a odvtedy som mala cyklus 40-43 dni, az kym som neotehotnela, cize podla mna je telo zblbnits, ze uz nedostava svoju davku hormonov a priznaky si len nahovaras

zozlatehozamku
20. máj 2015

môže byť chaos po vysadení hormónov.... nemôže to byť možno aj mimomaternicové tehotenstvo?

bebsi
20. máj 2015

tak ked si velmi opeknela... tak urcite si tehotna

prego81
20. máj 2015

poprosim fotku pred a po opekneni

dadulka256
21. máj 2015

porad sa s gynekologom na stránke www.poradnagynekologa.sk

l3yla
22. máj 2015

😀 😀 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre