Ahojte baby, včera som mala dostať menzes, a ešte som nedostala. Kedy si môžem spraviť tehotensky test môžem aj hneď ukáže mi tam dačo? Alebo až po týždni mam spraviť? Ďakujem za odpovede😊
@moni106 mam iba také mierne bolesti pod bruško ale nič žiadne krámy nič. Mala som dostať včera a nedostavilaaa sa vôbec.
@gaborovagaborova bolesti v podbrusku mozu signalizovat tehotenstvo ale aj PMS.
@moni106 skúsim počkať do večera či sa dostaví, a keď nie tak večer si spravím test. Ďakujem za odpoveď 😊
Testuj z prvejo ranneho mocu, je omnoho koncentrovanejsi. Aspom sa vyhnes hladaniu fuchov a kanalikov 🙂
My nevieme kedy mas ovulaciu 🤷♀️. Napr.ja ju mam ku koncu cyklu takze zbytocne by som testovala. Vsetky tehotenstva som mala pozitivne testy az 2 tyzdne po meskani ,navyse ranne som mala negativne, poobedne pozitivne
Môžeš už testovať, mne práveže lepšie ukázalo vecer ako ráno. Ale ako chceš ty, este dnes počkaj a zajtra testuj.
@gaborovagaborova hlavne si kúp digitálny a budeš mať istotu, nemusíš hľadať čiarky a kanáliky a všelijak prisvetlovať fotky
@gaborovagaborova ak si tehotná tak áno už by ti mal test ukázať. Testuj ale radšej až zajtra z ranného moču.
@gaborovagaborova môže aj nemusí ak máš pravudelnu MS tak by ti mal test už ukázať no je lepšie robiť test s ranného moču lebo je najviac koncentrovaný
@gaborovagaborova sprav si test, držím palce 🙂
@gaborovagaborova ako si dopadla? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@gaborovagaborova uz by mal ukazat.kludne do toho 🍀