Prosím vás o názor
Mám 16, menštruáciu mávam pravidelne, 26 dňový cyklus. Nikdy som nemeškala, až teraz. Už 4 deň...
Snažila som sa o tom povedať mame. Tá však povedala, že ona nikdy nedostala na čas. Vraj sa to stáva. Môže to byť aj tým, že som v posledných mesiacoch schudla okolo 7 kg...
Posledný prázdninový týždeň som sa však zamotala s kamošom. Oral a ručná práca. Viem, že z toho sa neotehotnieva. Ale čítala som, že spermia prežije mimo tela muža ja 4 hodiny... nemohlo sa stať, že pri ručnej práci nejaká zablúdená... ? ... Niektoré ženy mávajú menzes aj v prvých mesiacoch tehotenstva (v septembri som totiž mala)...
Som len paranoidná, alebo? Prosím poraďte, dosť ma to meškanie desí...
hlavne by si mala uz davno spat. nekvalitny spanok zapricinuje osprostievanie. vysledkom coho je potom takato otazka.. oral, handjob vs. tehotenstvo. tak ked vies fajcit a honit, tak iste poznas aj kondomy a mydlo. rada na zaver, ked honis a fajcis, maj pri sebe nieco na utretie a vyplach ust 😅 😀
Som sa pobavila....🙂))))
Jaj, zeny, ake ste hnusne....
Menzes ti moze meskat z roznych pricin, aj koli tomu, ze si schudla. Podla toho, co pises, by si nemala byt tehotna. Ale sprav si tehu test a budes mat istotu. AK stale menzes nepride, smer lekar. A v buducnosti si daj pozor, aby si sa nedostala do situacie, ked sa budes obavat, ze si ostala tehotna. Toto sa lahsie hovori, ako dodrziava, viem, z vlastnej skusenosti....uz aj v manzelstve.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
takže ručná práca a paranoja. toto všetko máš dokopy. ďalšia slečna čo sa v piatok nudí ako zablúdená spermia.