Zdravim Vas ;) Meska mi mrcha ( zatial je to len 1. den) ale testy uz mam za sebou dva - negativne, mrchu mam vzdy na den presnu, akurat teraz meska , mala som bolesti podbruska( aj stale mam take pichanie ) ale prsia ma tentokrat boleli tak 10x viac nez obvykle pred mrchou, citala som si tu tolko prispevkov , ze testy to mozu ukazat az o niekolko dni dokonca tyzdnov , o dieta sa snazime takze by ma to velmi potesilo ... mate nejaka podobnu skusenost ? Test som si robila klasicky pruzkovy aj digitalny clear blue.
@malebiele skusim veru neskor ak nepride... nemala som vobec ani slabu tu druhu ciarku...tak to je naozaj moznost uz len cakat
@olinka1502 ber to tak, ze kazdy druhy az treti den sa zvysuje hodnota hcg, takze je zbytocne robit testy kazdy den.. bud trpezliva a drzim palce
@malebiele ano snazim sa , skusim az v sobotu...len pride mi to take zvlastne ze niekomu to ukaze dokonca este pred ms ze je tehu a niekomu ani po dnoch/ tyzdnoch ako som tu tak citala 🙂 a dakujem
@olinka1502 a urob test z prveho ranneho mocu. mohla si mat ovulku neskor a preto nemusis mat este pozitivny tes. pripadne to mpze byt hoormonalna porucha.
@majamat urobim si v sobotu rano ak to uz nebude zbytocne 😊🤷♀️
Vydrz toto som mala aj ja minuly mesiac a ms prisla o tri dni neskor
Ja som to tak mala 🙂 .. cyklus pravidelný ako hodinky a keď mi meškala ms jeden deň, už som vedela o čo ide, nerozumela som negatívnym testom... Ms stále neprichádzala a tak som test skúsila po 3 dňoch a najprv nič a keď som ho išla vyhodiť do koša zbadala som tam čiarku, ale bola tak slabá, že som ju videla len ja, muž ju nevidel .. a potom to išlo, každý druhý deň som si robila ráno testy a čiarka silnela ;) .. takže ako vždy, môj cyklus ma vtedy nesklamal, meškal z dôvodu tehotenstva 😆 teraz som 33tt
@nedockavka372 ja uz radsej nechcem rozmyslat a nahovarat si mozno to je naozaj len nejaka porucha alebo hormonalna zmena , ako baby vyssie pisali , my sa snazime uz 3 mesiace a nechcem byt zas sklamana tak budem uz len cakat 🙂 a gartulujem 🥳
@olinka1502 drzim palce 🙂
@majamat tak dneska rano ruzovo cervena skrvna ....takze uz asi ani nemusim cakat :/
@olinka1502 no nikdy nehovor nikdy, ak sa to riadne nespusti, stale to nei je iste. takto neico mavaju aj tehulky. no vsak uvidis, co bude dalej.
@majamat spustilo sa to neskor ale intenzivne takze uz ani nesnivam , ak vobec niekedy ;) aj tak dakujem za podporu
@olinka1502 neboj, to pride. snazite sa 3mesiace to n ie ej tak vela. moja sestra sice ma svoj vek, ale snazili sa 1,5r. no aj kamoske to tak dlho trvalo, nez otehotnela s druhym dietatom.a poznam aj dalsie kocky, ktorym to trvalo aj rok. cize este to nevyzera s vami zle. urcite to pride.
@majamat ja viem 🙂 len ta frustracia z toho ze sa snazite a stale zostavam sklamana je tazka....ked vidim okolo seba zeny kt. sa to podarilo z toho co pocuvam na 1x 🙂
@olinka1502 ja viem, chapem to,a le zas tolko takych ie je, len si to tak viac zapamatas. mne sa 2x podarilo na 1x, druhykrat to skoncilo MA a potom sa mi uz otehotneit nepodarilo. mam jednu dceru nieco sa tym potratom stalo a uz to neslo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@olinka1502 pockaj a uvidis ci pride, ak nie, test je na mieste robit najskor az o dva dni, ak si si ho robila dnes, zajtra by stale nemuselo nic ukazat.. ja som si test robila az ked mi menstruacia meskala 4 dni a ciarky uz vtedy boli vyrazne