Dobrý deň, mám otazku: Meška má menštruácia 2 týždne, testy negatívne emoticon So snúbencom sme mali v tom čase nechránený pohl. styk. Je možnosť otehotnieť - keď nemám menzes ? Dakujem emoticon
ak mas nepravidelny menzes, je tazke urcit aj plodne dni, a taktiez testy nie su stopercentne spolahlive. Pri meskani dva tyzdne, by som uz navstivila lekara. Drzim place, nech je vsetko v poriadku 😉
Dakujem kočky 🙂 rada by som isla za lekarom lebo toto cakanie na menzes je take vselijake kedze je to prvy krat ALE som mimo SK. Toto ze tazko vypocitat plodne dni hihi. No ale teraz pocas meskanie nie je moznost otehotniet ?
no je moznost, lebo mozno prave teraz mas plodne dni a menzes dostanes o tyzden... skus si kupit aspon ovulacny test, budes vediet, ci si akurat plodna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Jasne ze ano,testy ti nemusia ukazat vždy spravne mne vysli 2 krat ze som neni tehotna a bola som uz skoro v 3 -mesiaci tehotenstva,Navštív svojho gynekologa a budeš vedieť na čom si,možeš byť aj prechladnutá aj z toho dovodu sa ti nedostaví menštruácia,,