Mešká mi menzes a test je negatívny

viviana1
5. máj 2014

Dobrý den dievčatá chcela by sa na niečo spýtať mešká mi menzes naposledy som ju mala 9.3 a teraz prešlo už skoro 2 mesiace menzes nikde test negatívny bola som aj u gynekoloda ale povedal že ešte nič nevidí neviem či som tehotná alebo nie veľmi sme sa s priateľom snažili o babätko tak neviem stále mi je zle aj vraciam toči sa mi stále hlava musím ešte počkat aspon 2 týždne aby som zas šla u dokt... ale už fakt neviem prečo mi ten test nič neukazuje ach mala to niektorá z vás??

lulu369
5. máj 2014

@viviana1 neviem kedy si si robila test, no ak dávnejšie (cca pred 2-3 týždňami), tak by som ešte jeden skúsila ale ak bude negatívny, tak by som išla k doktorovi, lebo bude tam nejaký problém...

jul11
5. máj 2014

@viviana1 suhlasim s @lulu369 vyzera to na tehu.takze este jeden test a potom sup k lekarovi

viviana1
autor
5. máj 2014

dakujem pekné za odpovede ja neviem či mám skusit ten digitálny test či mi to tam lepšie ukáže alebo nie

beata116
6. máj 2014

ahojte... chcem poradit aj ked o to tu ziadate aj vy... s muzom sa snazime o druhé babatko. mame uz 2ročnu dcerku . v novembri som otehotnela no bohuzial to bolo mimomaternicove a v januari som skoncila pod nozom... :( teraz sa snazime znova. 5dni mi meska menstruacia ale test som mala negativny. myslela som si ze keby som bola tehu tak by to test uz mal ukazat. bojim sa aby sa nezopakovalo mimomaternicove tehotenstvo. lebo som prisla aj o jeden vajcovod. lebo aj vtedy mi to test ukazal az prilis neskoro. poradte mi prosim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre