Ahojte. Potrebujem poradiť. V auguste som 13teho mala menštruáciu 2 dni (nenazvala by som to ani menzes, lebo to bolo len špinenie). Teraz som to mala dostať 9-10 čiže pred týždňom a stále nič. Nebrala by som to tak strašne, nakoľko sa mi občas stáva, že mi to mešká, ale už 2-3 týždne pociťujem pobolievanie v podbrušku, a veľmi ma bolia prsia, až ma v nich ťahá. Test som si ešte nerobila, myslím, že je na to ešte skoro. Myslíte, že podľa tohto všetkého môžem byť v tom? Viem, že nie ste gynekológ a ani nič podobné. Zaujíma ma len to, či ste to mala niektorá podobné. A ozaj. Tento mesiac sme si dávali pozor. Možno 1-2x utieklo. Len ten predchádzajúci sme si pozor nedávali. ďakujem za názory.
To mi je jasne...Len chcem este chvilku pockat..len ma zaujimalo, ci su toto tie priznaky, ake by mali byt a ci uz ich mozem mat... 😉
Nevidím dôvod čakania, test ti už ukáže!
@chymenitta33 no ja chcem pockat len kvoli tomu, ze mi obcas meskava normalne menzes a neviem ci tieto ,,bolesti" mozem povazovat za adekvatne priznaky 🙂
@zuzikava - ja som pochopila ale aspon budeš vedieť načom si!
@chymenitta33 no hej..to je pravda..ale nechcem zbytocne stresovat a tak...
@zuzikava no ja som mala poslednu ms 14teho a // uz mam davno, takze ak si, tak ti to isto ukaze 🙂 a to mozu, aj nemusia byt priznaky...takze takto tazko povedat
@mrkvicka12345 dakujem 🙂 zajtra si urobim test 🙂
@zuzikava budem drzat palce 🙂
@mrkvicka12345 dakujem 🙂
Ahojte kocky. Ja to iste.. Minulý mesiac takmer ziadne krvacanie a tento mesiac navsteva meska takmer 9 dni... Dnes poobede test negat... Brusko boli ako pred menz. Prsia tiez. // By potesili 🙂 ukazal vam uz test po takej dobe zle ? Dakujem a drzim palceky ;)
a aky test si to robila? mne niektore testy vychadzali negativne, niektore pozitivne 😀 a teda tipovala som, ze som max. 5tt a dneska z toho vyslo, ze 9tt.... 😀 teda jednu ms som tiez mala...a to uplne normalnu, ani nie kratsiu ani nic zvlastne na nej nebolo....
Ahojte ..13 den navsteva meska a vcera poobednajsi test negat. Pichanie v podbusku, 3 kg pribrala :o ,obcas ruzovy vyt. 😠
Asi opat cysta :( zajtra idem dr. Drzte mi palce..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzikava urob test a uvidis 🙂