Mešká mi menzes 5 dni

simikslonik
21. nov 2018

Ahojte ženy-mám pravidelný menzes už roky ako hodinky.
Ale dnes je 5 deň čo mi meškajú-ano s priateľom sme mali nechraneny sex.Robila som si 2 testy ale nič.
A tak zvláštne sa cítim sem tam mám bolesti v pod brusku pichnutie a take bolesti ako ze- uz uz som dostala a nič.
Je to vždy iba chvíľkové. Mám pocit ako keby už vôbec nemali prísť,neviem to tak opísať 🙂 TAKŽE SA VAM PYTAM MÔŽEM BYŤ AJ NAPRIEK NEG TESTU TEHOTNÁ? DAKUJEM ZA ODPOVED 😘

simikslonik
autor
21. nov 2018

Pridavam foto.

nevludna
21. nov 2018

mozes, nemusis..pisalo vela bab, ze aj napriek negativnym tehotenskym testom boli tehotne a vela bab, ktore aj napriek vzdy presnym kramom, zrazu mali posunute aj o 10 dni a kramy vzdy prisli....ja som taky priklad, posledne tiez meskali 6 dni, uz som sa tesila, testy ale negativne a tie svinuchy aj tak prisli...a predtym som vzdy mala presne na den. Treba len vyckat.

simikslonik
autor
21. nov 2018

@nevludna tak nic ine nezostáva teda 🙂
Nejdem si nic vsugerovat do hlavy tomu nejako nepomôžem. Ano čítala som vela -kamoske napr ukazal test po 2 týždňoch meškania.

pininka
21. nov 2018

@simikslonik treba ísť k lekárovi nech ti vezme krv a budeš vedieť či si alebo nie. Ak máš takto pravidelný menzes, z niečoho to bude určite.

simikslonik
autor
21. nov 2018

@pininka neviem kedy najskôr môžem ísť po koľkých dňoch meškania. Nechcem pred ňou vyzerať ako tlk co hneď stresuje 😄

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pininka
21. nov 2018

@simikslonik v krvi sa tehotenstvo ukáže zvýšeným hcg, na utz ešte nič nebude vidieť. Išla by som práve preto že testy sú negatívne. Určite nebudeš za trúbku.

simikslonik
autor
21. nov 2018

@pininka dnes jej zavolam a poinformujem sa teda.Alebo mam pockat aspin 2 dni ešte? Ježiš neviem čo mam robit

pininka
21. nov 2018

@simikslonik ja by som volala,nevydržala by som.

simikslonik
autor
21. nov 2018

@ptmt1011 ano aj v krížoch cítim sem tam bolesť. Prsia napr absolútne necítim a to som vždy pred ms- a aj ma vzdy rano prezenie uz asi 4 deň...neviem comu to pripisovať

simikslonik
autor
21. nov 2018

@pininka zavolám 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simikslonik
autor
21. nov 2018

@ptmt1011 pojdem pojdem.Ale ak by som bola tak si myslím ze by to uz mohlo byť vidieť

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patrica8
21. nov 2018

Este by som pockala. Meskanie 5dni nie je vela, to moze byt len nejaky vykyv. Na sone este nebude nic vidiet. Skus este testy, niekomu ukazu az neskor.
Prip. dr zavolaj, ze co sa deje a uvidis co povie.

ada309
21. nov 2018

a nedržis nejakú diétu alebo nemala si v poslednom období viac stres?
mne toto dokáže cyklus rozhodiť.. každopádne,5dni nie je až tak moc .. ešte by som počkala .. i keď test by už mal niečo ukázať

darina746
21. nov 2018

Tazko povedat, je to take pol na pol a podla mna je na nejake zavery este skoro. Bud treba pockat alebo jednoducho navstivit gynekologa. Asi viac na vyber asi ani nemas

helenka999
21. nov 2018

ja si myslim ze testy su spolahlive .ak je tehotenstvo test to ukaze .a este ak ti meska 5 dni to by si mala mat kolajnice .aj ja som mavala pravidelny ako hodinky dovolim si povedat aj na cas . a zacal mi haprovat ako som sa zacala snazit .raz sa mi cely cyklus skrati na 28 dni a potom sa mi zase predlzi cim meska ms

misiacikova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
misiacikova
21. nov 2018

@simikslonik ja myslím, že ešte pár dní počkaj a sprav si ešte jeden test a potom Dr.... 🙂

simikslonik
autor
21. nov 2018

@ada309 nie ani dieta ani stres

simikslonik
autor
21. nov 2018

@misiacikova spravím si test a uvidím skúsim dnes lebo test som si urobila pred 2 dnami naposledy

misiacikova
21. nov 2018

@simikslonik daj potom vediet 🙂

iwka_77
21. nov 2018

Testy treba opakovať, zvlášť ak sa testuješ takto skoro. Ak sa do týždňa neukážu dve čiarky a menzes ti bude aj tak meškať, tak by som navštívila isto doktorku

simikslonik
autor
21. nov 2018

@misiacikova mail od gyn...

pininka
21. nov 2018

@simikslonik no vyzul sa z toho dobre, nechápem prečo ti nemôže krv zobrať?

simikslonik
autor
21. nov 2018

@pininka vyzula-nechapem preco mi nenavrhla odber krvy to asi až o mesiac navrhuju ty kokos... 🤨😡

ada309
21. nov 2018

@simikslonik niet sa kam ponáhľať .. veď su len dve možnosti,buď si alebo nie si tehotná ... tých pár dní vydržíš cakat 😉
v prípade,že to vyšlo, budeš čakať 9 mesiacov 😉

simikslonik
autor
21. nov 2018

@ada309 to samozrejme ze ano 🙂 Len tym padpm ze u mna je to úplne nezvyčajné tak mi to prebehne hlavou ako každej ktorá to ma podobné.

pininka
21. nov 2018

@ada309 mne mešká menzes odkedy ho mám,takže jemu mn bežné že mi mešká aj dva tyzdne. Ale ak ho máš ako hodinky nechápem prečo ti pre istotu nemôže zobrať krv. Mne tiež nebolo na utz nič vidno, ale vzala krv a zistila že áno som síce tehu,ale hladina je nízka, vzala ešte raz, klesalo a už bolo jasné čo bude nasledovať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre