Mešká mi menzes

anetkasivakova
6. mar 2023

Ahojte žienky mam taky problem a chcem sa spýtať či niektora z vás sa s tým niekedy stretla ...vlastne mi mešká menzes dnes je to už 7den mám slabé bolesti v podbrušku vyššiu bazalnu teplotu aj trocha bolestivé prsia tehotensky test som si robila v piatok po obede aj v sobotu ráno no bol negatívny ...z mz som som mala problémy no potom som otehotnela ale v 27tyzdny som spontánne potratila to bolo nejak 3. Augusta ...potom sa mi mz uplne zmenil mala som kazdy mesiac od 26 napr6 dni nijako mi nemeskalo mala som kazdy mesiac v ten istý den a rovnako dlho ...akurat minulý mesiac som mala od 22do 27 cize 5dni ...a tento mescias uz mi meska ...neviem ci sa môže tehotenský test mýliť ale myslím ze nie :( .... prosím hlúpe komentáre si nechajte láskavo pre seba vďaka 🙂

mary888999
6. mar 2023

@anetkasivakova skus inu značku TT. A objednaj sa na odber krvi u gynekologa, resp.vyšetrenie ak MZ nepride.

anetkasivakova
autor
6. mar 2023

@mary888999 Asi počkám ešte týždeň ak nepride tak sa objednám dufam ze nepride a že budú dve //❤️

stellarstar
7. mar 2023

@anetkasivakova urcite by som sla na gyndu na utz či tam nemáš myom či cystu. Keď ti už mešká 7 d a bola by si TT tak test by ti už ukázal

anetkasivakova
autor
7. mar 2023

@stellarstar To tak teraz ste mi dali silné kafé

athena27
7. mar 2023

@anetkasivakova ahoj aj mne sa stalo niečo podobné, meškal ms 10 dní a to mi chodil vždy na čas ako hodinky. bolesti v podbrušku, citlivé prsia, únava.. Testy však negatívne. Volala som gyn tá povedala, že mám len čakať a robiť si testy, že keby som tehotná, že test to isto ukáže. Potom ms prišiel so strašnými bolesťami a silným krvácaním. Ak som aj bola nebolo to uhniezdenie asi správne a vyšlo von zdá sa.

stellarstar
7. mar 2023

@anetkasivakova to neni silné kafe ale pravda, samozrejme nemusí to byť mne keď meškala som o tom ani nevedela ze tam mam cystu celkom náhodou mi ho zistil urológ počas utz obličiek

bylinka25
7. mar 2023

@anetkasivakova ahoj, ja som zažila to isté, mne meškal menzes 31 dní, k ženskej som išla po 14-tih dňoch meškania, pozrela ultrazvukom, jasné, že cysty na oboch vaječníkoch, dostala som vyvolávačku, po nej som to dostala na 14-ty deň.
Bolesti v podbrušku ako na menzes, hlad sa striedal s nechutenstvom, napäté prsníky, citlivé na dotyk, testy negatívne. Aj toto vedia narobiť cysty.
Neváhaj a choď, aby sa to nezvrhlo na niečo vážne.

anetkasivakova
autor
7. mar 2023

@athena27 Ved presne to zazivam teraz aj ja este plus sa mi toci hlava aj mam taky zvláštny pocit ako keby úzkosť alebo neviem ako to nazvať

anetkasivakova
autor
7. mar 2023

@stellarstar No ved dufam ze to nie je vážne ja som cisty alebo niečo podobne nikdy nemala ale tak po tom potrate to asi je možné :/

anetkasivakova
autor
7. mar 2023

@bylinka25 Určite pojdem ak nepride menzes tak uz tento piatok navštivim svojho gynekológa 🙂

anetkasivakova
autor
10. mar 2023

@bylinka25 No dnes som bola u doktora a vlastne zistilo sa ze mám polycysticke vaječniky:/

bylinka25
10. mar 2023

@anetkasivakova A čo ti dal? Dostala si vyvolávačku?

stellarstar
10. mar 2023

@anetkasivakova kúp si kvalitný myo inozitol & d-chiro inozitol. Ja mam tiež pco a pomáha na úpravu cyklu

anetkasivakova
autor
11. mar 2023

@bylinka25 Nie dal mi duphaston aj dikirogen vraj mam toto piť 4mesiace a potom sa mám ukazat :/

anetkasivakova
autor
11. mar 2023

@stellarstar Určite vyskúšam všetko možné

bylinka25
11. mar 2023

@anetkasivakova Aha, tak potom to bude niečo iné asi.

anetkasivakova
autor
11. mar 2023

@bylinka25 Nie len môjmu gynekologovi sa nechce pracovat

stellarstar
11. mar 2023

@anetkasivakova
@anetkasivakova teraz kukám ze ten dikirogen je to čo som ti ja odporučila len ty tam máš ešte kys listovú a mangán
Duphaston ti dal na MS ( mne tiež vždy toto predpisoval ) a tie prášky pekne užívaj

bylinka25
11. mar 2023

@anetkasivakova To je smutné, choď k inému.

anetkasivakova
autor
13. mar 2023

@stellarstar A pomohli ti tie lieky?

anetkasivakova
autor
13. mar 2023

@bylinka25 Určite to v tej to dobe su ty lekari taky nedbali že až smutne to je

stellarstar
13. mar 2023

@anetkasivakova na úpravu ms a hormónov ano

bylinka25
13. mar 2023

@anetkasivakova Ja som mala gynekológa, taký mumaj to bol, každý rok sa ma pýtal, či som panna, vážne. potom už aj arogantný.
Teraz mám gynekologičku, je veľmi dobrá, vnímavá, vie porozprávať, nie aj ako lekárka, ale aj ako žena.

anetkasivakova
autor
22. mar 2023

@bylinka25 No tak ten musi byt riadny tuľopas ...moj ginekolog mi povedal ze teraz nemusim riesit pcos ale az ked budem chciec byt tehotna no tak som mu povedala to je jedno ci chcem byt tehotna ci nie ja chcem byť zdravá...

bylinka25
22. mar 2023

@anetkasivakova Správny postoj.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre