chcela by som sa opytat co to znamena ze v case ked mam dostat menzes citim ako keby som ju mala dostat PMS a menzes nedorazi...co to ma znamenat ...
@meyby súhlasím s in131 urob si test, môžeš byť tehotná alebo aj prechladnutá, poprípade treba navštíviť lekára a ten ti isto povie
na test je este skoro , kamosky mi radia aby som pockala este dva tyzdne...meska mi šesť dni...nemam pravidelny ale ked sme sa pred troma mesiacmi zacali snazit o babatko, tak som si to odsledovala...kedze ovulaciu mam v strede cyklu na den, co aj patricne citim ovulacnymi bolestami, stale štrnast dni nato mipride menzes, aj ked sa posunie ovulacia ale stale viem kedy ju mam , citim bolesti vo vajecnikoch a zacnu ma boliet prsia, odskusala som si to aj ovulacnymi testami, len tento mesiac mi menzes meska...v case ked som si vyratala od ovulacie kedy mam dostat menzes som citila bolesti ze ju mam dostat asi styri dni , a menzes neprisiel...
ak ti meska 6 dni, tak uz urcite budes vidiet vysledok. ak na teste nebude nic, ani duch, tak tehotna nie si a treba navstivit doktora. a ak tam bude aspon duch, tak gratulujem, urcite si tehu 🙂))
@meyby ja som videla pozitívny testu už keĎ mi meškali 3 dni takže 6 dni je dosť, poprípade budeš mať tú druhú čiarku slabšiu ešte ale už by tam mala byť ak si tehotná
@manamani1prave preto sa neponahlam s tehotenskym testom...len presne viem ze kedy nastala ovulacia , a vtom case sme sa snazili o babatko..a nato dni by som mala dostat menstruaciu .ja som 39 DC ale mala som posunutu ovulaciu o tyzden, tak od ovulacie +14 dni som mala dostat menzes , neprisiel, iba bolesti ako na menzes...tri mesiace som si to odsledovala, ked sme sa zacali snazit ze od ovulacie +14 dni som stale dostala menzes, a tento mesiac nic
@zuzanka7117 vela báb aj v poradni som citala a pisala, gynekolog mi na to, ze ako organizmus, tak aj menstruacia, aj tehotenstvo, vsetko je iné a individulalne.A ráta sa od oplodnenia, cize ovulky, a ja som mala posunutú ovulku, tak v tom prípade to môže byť, źe test eśte neukáže!
a tri mesiace som si to overovala ovulacnym testom🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@meyby sprav si test a uvidíš. Už ti niekedy meskala? Niesi prechladnutá? Kolko ti mešká?