Mešká mi menštruácia. Som tehotná?

meyby
20. okt 2011

chcela by som sa opytat co to znamena ze v case ked mam dostat menzes citim ako keby som ju mala dostat PMS a menzes nedorazi...co to ma znamenat ...

in131
20. okt 2011

@meyby sprav si test a uvidíš. Už ti niekedy meskala? Niesi prechladnutá? Kolko ti mešká?

monika2606
20. okt 2011

@meyby súhlasím s in131 urob si test, môžeš byť tehotná alebo aj prechladnutá, poprípade treba navštíviť lekára a ten ti isto povie

meyby
autor
20. okt 2011

na test je este skoro , kamosky mi radia aby som pockala este dva tyzdne...meska mi šesť dni...nemam pravidelny ale ked sme sa pred troma mesiacmi zacali snazit o babatko, tak som si to odsledovala...kedze ovulaciu mam v strede cyklu na den, co aj patricne citim ovulacnymi bolestami, stale štrnast dni nato mipride menzes, aj ked sa posunie ovulacia ale stale viem kedy ju mam , citim bolesti vo vajecnikoch a zacnu ma boliet prsia, odskusala som si to aj ovulacnymi testami, len tento mesiac mi menzes meska...v case ked som si vyratala od ovulacie kedy mam dostat menzes som citila bolesti ze ju mam dostat asi styri dni , a menzes neprisiel...

in131
20. okt 2011

@meyby ja by som už nevydržala a už by som robila test. Ked ti mešká 6dní to by ti už ukázalo. Držím palčeky. Tfuj tfuj tfuj nech su tam II a ty budeš tehulka a my sa k tebe onedlho pridame

anieli_1
20. okt 2011

@meyby sprav si test vobec neni skoro aj ja som testovala ked mi meskala tyzden a uz som bola v 6tt......niektore testuju uz v den ked maju dostat ms....kludne mozes byt tehu a hlavne ked pises ze sa snazite 😉

simik22
20. okt 2011

ak ti meska 6 dni, tak uz urcite budes vidiet vysledok. ak na teste nebude nic, ani duch, tak tehotna nie si a treba navstivit doktora. a ak tam bude aspon duch, tak gratulujem, urcite si tehu 🙂))

meyby
autor
20. okt 2011

@in131 akosi sa neponahlam, kedze necitim na sebe ziadne priznaky, takže ma to tak nelaka , okrem meskajucej menstruacie...a bolia ma prsia , ale tak normal ako pred menzesom, len mne tie bolesti prs zacinaju uz pri ovulacii.

manamani1
20. okt 2011

@in131
@anieli_1
@meyby mne meśká uź tiež, som v takom istomstave ako autorka, 36Dc som, a testy negatívne. Je treba eśte poćkať, a je to individualne! Niekomu ukáže niekomu nie....autorka, ktory den cyklui si???

meyby
autor
20. okt 2011

@simik22 cez vikend to asi testnem 🙂

monika2606
20. okt 2011

@meyby ja som videla pozitívny testu už keĎ mi meškali 3 dni takže 6 dni je dosť, poprípade budeš mať tú druhú čiarku slabšiu ešte ale už by tam mala byť ak si tehotná

in131
20. okt 2011

@meyby s tymi prsiami sme natom rovnako. Mna tiež bolia už od ovulácie - a dosť výrazne - tak ja ani nebudem vedieť kedy budem tehotná. No ved uvidíme.

anieli_1
20. okt 2011

@manamani1 no podla mna je o uz fakt dost ..........ale je pravda ze niekomu sa tie hodnoty zvysuju pomalsie ale no neviem za pokus nic neda

zuzanka7117
20. okt 2011

@meyby
@manamani1 ak ste tehotne, uz vam to urcite ukaze....mne ukazal pozitivny test v den ked som mala dostat menstruaciu.....ani mi nestihla meskat...🙂

meyby
autor
20. okt 2011

@manamani1prave preto sa neponahlam s tehotenskym testom...len presne viem ze kedy nastala ovulacia , a vtom case sme sa snazili o babatko..a nato dni by som mala dostat menstruaciu .ja som 39 DC ale mala som posunutu ovulaciu o tyzden, tak od ovulacie +14 dni som mala dostat menzes , neprisiel, iba bolesti ako na menzes...tri mesiace som si to odsledovala, ked sme sa zacali snazit ze od ovulacie +14 dni som stale dostala menzes, a tento mesiac nic

manamani1
20. okt 2011

@zuzanka7117 vela báb aj v poradni som citala a pisala, gynekolog mi na to, ze ako organizmus, tak aj menstruacia, aj tehotenstvo, vsetko je iné a individulalne.A ráta sa od oplodnenia, cize ovulky, a ja som mala posunutú ovulku, tak v tom prípade to môže byť, źe test eśte neukáže!

lily525
20. okt 2011

@in131 aj mna bolia prsia od ovulku..asspon si myslim, ze mi to zacen vzdy po ovulke.

meyby
autor
20. okt 2011

@in131 a zvyknes mat aj bolesti?

manamani1
20. okt 2011

@meyby presne tak : POSUNUTÁ OVULÁCIA!!!!!!!!!

lily525
20. okt 2011

@meyby len testni, ved za to nic nedas

meyby
autor
20. okt 2011

@manamani1 kedze som ju citila, hned som vedela ze nebudem mat 28 dnovy cyklus...

meyby
autor
20. okt 2011

@lily525 moja ovulacia: bolesti prs, bolesti podbruska, a priesvitny hlien...a hned viem ze prebieha ovulacia...

meyby
autor
20. okt 2011

a tri mesiace som si to overovala ovulacnym testom🙂

in131
20. okt 2011

@meyby Bolesti pričom pri ovulácii? Citim trochu maternicu ale teraz si robim už dva mesiace obklady z prevareného vína - bola som u bylinkárky Anky Kopačkovej - a tento mesiac som neskutočne cítila ovuláciu.

@lily525 ano aj mna začnu boliť prsia od ovulácie a prestanu dnom menštruáácie

manamani1
20. okt 2011

@meyby a vtedy ste sa aj snazily?

lily525
20. okt 2011

@meyby aj mna boleli prsia, teda bolia ma furt. aj mala som bolesti, ako pri menzese. a robila som si ovu testy tento mesiac, a bol pozitivny predvcerom... ale bolo to 27DC.. tak uvidime

meyby
autor
20. okt 2011

@in131 ano presne tak to vnimam aj ja in zacnu vcase ovulacie a skoncia v den ked dojde menzes

lily525
20. okt 2011

@in131 presne tak.. uvidime, ci tento mesiac to vyslo .))

meyby
autor
20. okt 2011

@manamani1 ano v tom case sme sa snazili , tak mozno ze to vyslo...len sa citim fajne, ani by som nepovedala ze som tehotna...

meyby
autor
20. okt 2011

@in131 ako robis ten obklad z prevareneho vina?namocis uterak do vina a polozis na brucho? 😀

macamac
20. okt 2011

@meyby môžeš byť tehu-jasné, ak sa tešíš-gratulko 😵

na margo témy- posledné dni sa tu s nimi roztrhlo vrece, mohla si si prečítať-je ich tu veľa podobných 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre