mile zienky! uz mesiac mi meska menzes stale som unavena,vecer sa neviem dojes,trano mi je trosku zle ale nevraciama citim sa nafuknuta. poradte mi,kupila som si aj test a neukazalo ani jednu palicku ach keby som bola bola by som stastna
@janie80 a ty si co myslis?
@erikakertesova urob si este jeden test 😀
@erikakertesova ze treba kupit novy test a uvidis... 😅 alebo ist k lekarovi... Mozu to byt priznaky tehu, ale nemusi to byt tehu... Tazko od pc povedat... 😔
vcera som muzovi povedala o co ide a on povedal ze si dalsi nemam robit ze uvidime a tvoj nazor aky je?
@erikakertesova jednoznačne si urob druhý test, ak ti neukázalo ani jednu čiarku, tak bol test vadný
@erikakertesova zopakovať test, musí byť aspoň jedna čiarka, aby bol test urobený správne ...
@erikakertesova presne ako ti radi @janie80 kup si ešte jeden test lebo každý správne urobený tehotenský test musi ukázať minimálne jednu čiarku 🙂 ak vydržiš do pondelka chod k lekárovi ten ti zoberie krv na hcg a pozrie ultrazvukom aby sa vlučili ine váždne problemy. jeden test vás s mužom nezruinuje
@elise ved ano ja viema dakujem
Najlepšie test urobiť ráno. Aj keď testy sa už dajú robiť kedykoľvek cez deň, ale moč je ráno najkoncentrovanejší.
@erikakertesova a preco nemas robit druhy test? 😕 ak to nie je tehu, moze to by nejaky zdravotny problem a treba ho riesit...
@erikakertesova ahojcek, urcite si kup este jeden test, ak chces vediet ci si tehona, ja som sa ich trochu naminala, ked sme sa snazili 😉
@erikakertesova Ja som si robila 3 testy a všetky tri boli negatívne,ale kedže mi bývalo špatne tak som šla ku gynekológovi a ten mi povedal,že som tehotná. Takže z vlastnej skúsenosti moc na testy neverím 🙂
@erikakertesova môžeš byť tehotná ... mne tiež meškal menzes mesiac a čiarka sa neukázala .... skús si urobiť ďalší o týždeň a keď ani potom nič tak tam bude niečo iné ☹ mne sa ukázala prvá viditeľná čiarka po 5 týždňoch tehotenstva .... jednoducho bolo málo HCG v moči na to aby to test zistil ... tak nezúfaj ... držím palčeky 😉
Ahojteee mne meška menzes uz 2 tyzdne. robila som si testy a nič iba jedna čiarka :( :(
som smutna z toho. v pondelok idem k lekarke tak som zvedavá Co mi vlastne povie. Ale ako tak citam tak nestracam nadej
@milka1978 diki moja hadam mas pravdu a som tehotna,nahajme to na osud,a stym nafuknutim nevies ako je?
@erikakertesova ja osm bola tiež nafúknutá .... a poriadne .... a ešte som dokonca pribrala, no nemyslím to tak že henď som bola ako typická tehuľka ... ale bola som nafúknutá a zaoblili sa mi boky a keď tak spätne pozerám na fotky tak som sa naliala v lícach .... mala som ich také bacuľatejšie ... vtedy som sa čudovala, pretože som držala diétu a ona mala opačný účinok 😀 no veľmi pekný 😉 takže nezúfaj, tehotná byť určite môžeš 🙂
Ahojte chcem sa spýtať prečo. Pri močení somna spadne trosku krvi a to je už 3 deň. A krámy mi meškajú.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@erikakertesova ani jednu? 😕 tak bud bol urobeny zle alebo chyba testu... Vzdy musi ukazat aspon jednu ciarku... 😅