Mesiac mi mešká menzes a som unavená

erikakertesova
27. okt 2012

mile zienky! uz mesiac mi meska menzes stale som unavena,vecer sa neviem dojes,trano mi je trosku zle ale nevraciama citim sa nafuknuta. poradte mi,kupila som si aj test a neukazalo ani jednu palicku ach keby som bola bola by som stastna

janie80
27. okt 2012

@erikakertesova ani jednu? 😕 tak bud bol urobeny zle alebo chyba testu... Vzdy musi ukazat aspon jednu ciarku... 😅

erikakertesova
autor
27. okt 2012

@janie80 a ty si co myslis?

lienka38
27. okt 2012

@erikakertesova urob si este jeden test 😀

janie80
27. okt 2012

@erikakertesova ze treba kupit novy test a uvidis... 😅 alebo ist k lekarovi... Mozu to byt priznaky tehu, ale nemusi to byt tehu... Tazko od pc povedat... 😔

erikakertesova
autor
27. okt 2012

vcera som muzovi povedala o co ide a on povedal ze si dalsi nemam robit ze uvidime a tvoj nazor aky je?

biancarv
27. okt 2012

@erikakertesova jednoznačne si urob druhý test, ak ti neukázalo ani jednu čiarku, tak bol test vadný

moon1979
27. okt 2012

@erikakertesova zopakovať test, musí byť aspoň jedna čiarka, aby bol test urobený správne ...

elise
27. okt 2012

@erikakertesova presne ako ti radi @janie80 kup si ešte jeden test lebo každý správne urobený tehotenský test musi ukázať minimálne jednu čiarku 🙂 ak vydržiš do pondelka chod k lekárovi ten ti zoberie krv na hcg a pozrie ultrazvukom aby sa vlučili ine váždne problemy. jeden test vás s mužom nezruinuje

erikakertesova
autor
27. okt 2012

@elise ved ano ja viema dakujem

cerez
27. okt 2012

Najlepšie test urobiť ráno. Aj keď testy sa už dajú robiť kedykoľvek cez deň, ale moč je ráno najkoncentrovanejší.

janie80
27. okt 2012

@erikakertesova a preco nemas robit druhy test? 😕 ak to nie je tehu, moze to by nejaky zdravotny problem a treba ho riesit...

alyze
27. okt 2012

@erikakertesova ahojcek, urcite si kup este jeden test, ak chces vediet ci si tehona, ja som sa ich trochu naminala, ked sme sa snazili 😉

bajusha
27. okt 2012

@erikakertesova Ja som si robila 3 testy a všetky tri boli negatívne,ale kedže mi bývalo špatne tak som šla ku gynekológovi a ten mi povedal,že som tehotná. Takže z vlastnej skúsenosti moc na testy neverím 🙂

milka1978
27. okt 2012

@erikakertesova môžeš byť tehotná ... mne tiež meškal menzes mesiac a čiarka sa neukázala .... skús si urobiť ďalší o týždeň a keď ani potom nič tak tam bude niečo iné ☹ mne sa ukázala prvá viditeľná čiarka po 5 týždňoch tehotenstva .... jednoducho bolo málo HCG v moči na to aby to test zistil ... tak nezúfaj ... držím palčeky 😉

petulka5
27. okt 2012

Ahojteee mne meška menzes uz 2 tyzdne. robila som si testy a nič iba jedna čiarka :( :(
som smutna z toho. v pondelok idem k lekarke tak som zvedavá Co mi vlastne povie. Ale ako tak citam tak nestracam nadej

erikakertesova
autor
27. okt 2012

@milka1978 diki moja hadam mas pravdu a som tehotna,nahajme to na osud,a stym nafuknutim nevies ako je?

milka1978
28. okt 2012

@erikakertesova ja osm bola tiež nafúknutá .... a poriadne .... a ešte som dokonca pribrala, no nemyslím to tak že henď som bola ako typická tehuľka ... ale bola som nafúknutá a zaoblili sa mi boky a keď tak spätne pozerám na fotky tak som sa naliala v lícach .... mala som ich také bacuľatejšie ... vtedy som sa čudovala, pretože som držala diétu a ona mala opačný účinok 😀 no veľmi pekný 😉 takže nezúfaj, tehotná byť určite môžeš 🙂

jankadzurkova
27. jan 2021

Ahojte chcem sa spýtať prečo. Pri močení somna spadne trosku krvi a to je už 3 deň. A krámy mi meškajú.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre