Menzes v tehotenstve

lenuska0000
3. júl 2023

Ahojte mamicky, je tu niektora taka, ktora mala pocit aj priznaky ze je tehotna ( nafukovanie, pocit na zvracanie z niektorych jedal co bezne nevadia, z kavy, unava, bolest hlavy, bolest krizov, podbruska, pocit zvacsenia podbruska ) test vysiel negativne, zacala zrazu menstruacia najskor spinenie par dni potom krvacanie a po nej test pozitivny? Dakujem

marth16
3. júl 2023

@lenuska0000 ja som pri prvom mala "menštruáciu" do konca prvého trimestra, ale v čase kedy som mala príznaky už bol test pozitívny. Tie príznaky práve spôsobuje HCG hormón ktorý sa nachádza aj v moči. Čiže podľa mňa neexistuje aby boli príznaky a test negatívny

sense
3. júl 2023

Tehotenské príznaky spôsobuje zvyšujúce sa hcg v krvy. Čiže ak by to bolo z tehotenstva tak by bol už test pozitívny.
Ak si myslíš ze si tehotna správ test znova

ankare
3. júl 2023

@lenuska0000 je dosť možné, že to bolo biochemické tehotenstvo a keďže hcg klesá pomaly, test je stále pozitívny. Ale možno sa mýlim.

mysiacik28
3. júl 2023

Ja si s vami dovolim nesuhlasit. Prsia ma boleli na boku par dni po ovulacii. Na vone som zacala byt citliva rovnako par dni po. Bolo mi to cudne ale tiez som si povedala, ze takto skoro to nemoze byt tehotenstvom. Bolo to napzaj mozno 5-7 dni po ovulacii. Test som mala pozitivny az na nejaky 10-11 den. Takze priznaky proste mozu byt aj bez toho aby uz HCG zachytil test

selena_luna
3. júl 2023

@lenuska0000 krv mohla byt z uhniezdovania vajicka
Testy stale pozitivne? Testuj rovnakym testom kazde 2 az 3 dni a porovnavaj ci silnie ciarka. Ak silnie tak gratulujem a volaj dr 🙂

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
selena_luna
3. júl 2023

@julia2002 ale ved pise ze test vysiel pozitivne po spineni s krvou, nie ze o mesiac po menzese. Podla mna to uplne kludne moze byt uhniezdovanie 🤷‍♀️

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
selena_luna
3. júl 2023

@julia2002 prepac 😄

lauriik
3. júl 2023

Zalezi ako moc je pozitivny test. Mas foto? Lebo ak je to taky pochybny duch ako v kazdej druhej diskusii tak skor nie. Ak si tam regulerne dve ciarky tak ano.

mysiacik28
4. júl 2023

@julia2002 to, ze ty tomu neveris ale neznamena, ze to tak nie je 🙂

radulka33
16. aug 2024

Ahojte 😊 s priateľom sa snažíme o bábo , mali sme sex asi 11 dní pred ms, dva dni pre na som si robila test a bol negatívny...myslela som že som tehotná lebo som mala príznaky boleli má prsia, bolo mi na vracanie , hlava ma bolelo aj podbruško celkovo som sa cítila divne .. menzes som dostala o dva dni neskôr dostala som v utorok a dnes celý deň nič, už mi skončil... Stále sa cítim nejak divne pocit na zvracanie, hlava ma bolí stále ,kríze ani nevravím prsia prestali boliet, no divné je že mám strašnú chut si zapáliť a keď si zapalim príde mi na zvracanie , čo sa mi nikdy nestalo...myslíte že sa ešte oplatí urobiť si test alebo sa mám zmieriť s tým že tehotná niesom ... Ďakujem moc za rady 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre