Dobré ráno babi som tu nová a potrebovala by som sa poradiť .
Naposledy som mala mrchu v decembri 5 čo trvala tri dni normalne jak furt no potom som zase dostala mrchu 24.12 a v januári na začiatku sa mi objavilo keď som šla na wc malinko krvi a potom už nič a terás som si najprv mislela že som dostala mrchu lenže len vtedy som objavila tmavú krv s hnedim špinenim keď som šla na malú potrebu potom už nič a to som mala skoro 5 dní tri dni jakebi krvácanie a potom hnedé špinenie špinenie mám bolesť v podbrušku a biva dosť často mi zle čo to môže bit ďakujem vopred všetkim
@tinka1512 predpokladam, ze si pisala v rychlosti, preto ti tam i/y lieta ako na horskej drahe.
Kup si a urob si test, budes vediet hned. Kup si aj dva od roznych vyrobcov a bud sa ti potvrdi tehotenstvo alebo nie.
Hoci je situacia aka je, z tohto popisu ti nikto ani gynekolog nepovie ci si ozaj tehotna, musi ta vysetrit. Aj ked by si bola tehotna a nebolo to planovane, je najlepsie ist po tehotenskom teste k lekarovi.
Pozor na gramatické chybičky.. nepíše sa "môžem biť tehotná", ale "môžem biť tehotnú"
@marseillefan si zabil 🤣
@marseillefan za gramatiku🤣🤣
nerozumiem uplne to mu casovemu rozpatiu, velmi zmatene je to napisane. ale jedine co ti mozem teraz asi odporucit, je si skusit spravit test
no moze to bit vsetko mozne aj nemozne... ovulacne krvacanie aj nador... prave preto existuju tehotenske testi ktore si mozes urobit a lekari kde sa da objednat na visetrenie abi zistili co to je ak este nemas vek, zajdi za obvodnim (detskim) ale zvicajne to riesi ginekolog
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tinka1512 používaj interpunkciu. Zlepši si gramatiku. Urob test.