Menzes som mala naposledy v decembri. Môžem byť tehotná?

tinka1512
21. jan 2021

Dobré ráno babi som tu nová a potrebovala by som sa poradiť .
Naposledy som mala mrchu v decembri 5 čo trvala tri dni normalne jak furt no potom som zase dostala mrchu 24.12 a v januári na začiatku sa mi objavilo keď som šla na wc malinko krvi a potom už nič a terás som si najprv mislela že som dostala mrchu lenže len vtedy som objavila tmavú krv s hnedim špinenim keď som šla na malú potrebu potom už nič a to som mala skoro 5 dní tri dni jakebi krvácanie a potom hnedé špinenie špinenie mám bolesť v podbrušku a biva dosť často mi zle čo to môže bit ďakujem vopred všetkim

nelca0510
21. jan 2021

@tinka1512 používaj interpunkciu. Zlepši si gramatiku. Urob test.

veronikaszabova
21. jan 2021

@nelca0510 a hlavne Y 🙂
@tinka1512 ved si urob test

alvaluka
21. jan 2021

@tinka1512 predpokladam, ze si pisala v rychlosti, preto ti tam i/y lieta ako na horskej drahe.
Kup si a urob si test, budes vediet hned. Kup si aj dva od roznych vyrobcov a bud sa ti potvrdi tehotenstvo alebo nie.
Hoci je situacia aka je, z tohto popisu ti nikto ani gynekolog nepovie ci si ozaj tehotna, musi ta vysetrit. Aj ked by si bola tehotna a nebolo to planovane, je najlepsie ist po tehotenskom teste k lekarovi.

marseillefan
21. jan 2021

Pozor na gramatické chybičky.. nepíše sa "môžem biť tehotná", ale "môžem biť tehotnú"

veronikaszabova
21. jan 2021

@marseillefan si zabil 🤣

tncka
21. jan 2021

@marseillefan za gramatiku🤣🤣

sanssa
21. jan 2021

nerozumiem uplne to mu casovemu rozpatiu, velmi zmatene je to napisane. ale jedine co ti mozem teraz asi odporucit, je si skusit spravit test

cookie29
21. jan 2021

no moze to bit vsetko mozne aj nemozne... ovulacne krvacanie aj nador... prave preto existuju tehotenske testi ktore si mozes urobit a lekari kde sa da objednat na visetrenie abi zistili co to je ak este nemas vek, zajdi za obvodnim (detskim) ale zvicajne to riesi ginekolog

vroni
21. jan 2021

@cookie29 🤣🤣🤣 ved aspoň daj varovanie, že "tento príspevok môže vážne poškodiť vás zrak". Som si prečítala a teraz potrebujem studený obklad na oči....

nelca0510
21. jan 2021

@alvaluka prepáč, ale aj keď píšeš v rýchlosti, neurobíš toľko chýb..

alvaluka
21. jan 2021

@nelca0510 bolo to myslene ironicky, ze tolko chyb napisla kvoli “rychlosti”. Rovnako ironicky to myslela aj @cookie29, dufam.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre