Menzes som mala 9. novembra a odvtedy nič. Som tehotná?

nikkki88
28. dec 2021

Dobry den menzes som mala naposledy 9.11. Odvtedy nic meska mi cca dva tyzdne a tri testy som mala negativne . Som pol roka po porode ale uz 4 mesiace som mala menzes pravidelny . Doktor zatial nerobi . Mali ste niekto negativne testy a boli ste tehotne ? Dakujem

barbora0308
28. dec 2021

@nikkki88 test by ti uz tehotenstvo ircite mal ukazat, ak boli vsetky testy negativne, tak si skor myslim, ze v tom bude nieco ine. Urcite navstiv gynekologa akonahle bude ordinovat nech ta vysetri. Resp. ja by som mozno vyhladala zastupujuceho lekara a isla na to vysetrenie co najskor, ale je na tebe ako sa rozhodnes.

st_277
28. dec 2021

@nikkki88 mame asi rovnaku situaciu. 3 testy mi ukazali negativny, ale nakoniec ms prisla, jeden cyklus mi vynechalo aj ked predtym uz ms bola v poriadku (som tak isto niekolko mesiacov po porode) je to normalne

musula
28. dec 2021

Ja som mska taky problém. Testy negatívne a lekár mi zistil vodnú cystu na vaječníku 😒

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre