Viem, ze sa vsetko vylucuje, ale aj tak sa opytam, mam menstruaciu 4ty den, som nachladena. Vcera Vecer ma dost boleli krize,akoby som mala dostat menstruaciu ktoru uz samozrejme mam. Vcera mi z nicoho nic prislo velmi zle na zaludok na zvracanie, akoby som bola velmi hladna pritom som jedla polievku predtym cca ani nie 2 hodiny n oale najedla som sa a bolo dobre. Dnes ma cely den boli hlava a mam zavraty dost casto, tiez to pripisujem tej bolesti hlavy ze asi z toho ich mam. Rano som si odmerala bazalnu teplotu o 7 a bola len 36.3 v ustach. Vcera ked mi prislo tak zle som si urobila pepino test a bol snehovobiely este ani ten kanalik tam nebol alebo duch ktoreho som mala vzdy... dnes po tych zavratoch som si poobede urobila druhy pepino a je tam dost pekne viditelna druha ciarka. Urobila som aj in time a tam neviem raz nic nevidim raz akoby nejaky tien ale skor som za to ze nic. Takze otazka znie, ci mozem byt akoze.tehotna s tak nizkou bazalnou teplotou? Menstruaciu neriesim kedze su pripady ked zeny maju pocas tehotenstva ale.ta teplota mi vobec nesedi.
Možné je všetko hlavne si kúp test inej značky ako pepino, to sú najhoršie testy
Ak by si uz mala priznaky, ako popisujes, na teste by si uz mala viditelne //
@matullienka pisem ze som urobila aj in time a tam no skor moja fantazia nejaky tien videla lebo akoze naozaj neverim zeby som bola... jedno dieta mam a pri nom som nemala memstruaciu aj teplota sa mi drzala hore... no vyskusam zajtra in time mam este
@gejb digitanysi setrim ked budem mat na nejakom "doveryhodnejsom" teste ciarky 🙂
@veronikaszabova tak jedine na tom dnesnom pepine su pekne viditelne nie kolajnice ale nemusim to hladat a vcera ani naznak nic...akzoe nenahovaram si leb omi to logicky tieto faktory nejdu dokopy:D este ma napada ze som videla v jednej skupine babu s cystou no ta mala brutalne pozitivne testy kym asi nepraskla
Na pepino test sa vobec nespoliehaj.
Neviem kde presne sa nachadzas ci na sk ci niekde v zahranici, alebo ako je u vas dnes von. Ja mam dnes 3 den ms, a je mi od rana zle, este mi tak nebolo, mam cely den nizky tlak, je mi na zvracanie, od rana sa mi toci v hlave, absolutne sa necitim dobre.. no u nas je von cely den otrasne, a aj von je nizky tlak. Viac ludi z okolia sa mi dnes stazovalo ze sa necitia fajn, maju bolesti hlavy a pod. ja som na take zmeny pocasia dost citliva. Mozno uplna hlupost.. no nebude to aj tvoj pripad dnes ?
@kristie571 som zo Slovenska... vychodneho.. no u nas strasne fukalo vcera... tak je to mozne ze bol taky tlak a ze som pocas choroby aj ja na to citlivejsia..aj by som si ho zmerala vcera lebo tie ma napadlo ci mi neskace tlak alebo co ale nemam tlakomer :D takze som si to "odtrpela"... ale dnes uz super ani hlava neboli ani zavraty a pekne slniecko vonku🙂 robila som in time rano a raz mi prislo ze vidim nieco raz nie takze asi to len kanalik aj na tom nejak presvita
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kúp iný test, ideál digitálny...